Kross kerékpárok 2013 Hír

(x) - Támogatott tartalom
2013/03/21
Elveszett vadállat, szélsőséges körülmények közé tervezett bigfoot, vagy hétköznapi városi tekergő...

Mountain Bike XCM

KROSS Earth 3.0

Kross Earth 3.0
Kross Earth 3.0

Összteleszkópos mountain bike-jainkat, az Earth-családot elsősorban XC és maraton jellegű versenyfelhasználásra ajánljuk. Az Earth 3.0 a legjobb felszereltséggel rendelkező XCM-kerékpárunk, melynek 4”-os rugóútja, Fox teleszkópos villája, Shimano XT és XTR alkatrészei, valamint a KROSS saját fejlesztésű RVS felfüggesztési rendszere biztosítja, hogy megbízható és rátermett bringa legyen alattod, amikor nekivágsz a hegyeknek.

Ajánlott fogy. ár: 884.900.-

Klikk: Bővebb infó...

  

Mountain Bike XC

KROSS Level A8

KROSS Level A8
KROSS Level A8

Merevfarú mountain bike-jaink egyik legrégebbi és legpopulárisabb darabja a KROSS Level A8. Már évek óta bizonyítja, hogy kiváló vázgeometriájával és alkatrészeivel nem csak a hobbi, de a versenyezni kívánó riderek is megtalálják a bicikliben azt a társat, amire igazán szükségük van. A visszafogott külső ne tévesszen meg senkit! Egy vadállat veszett el benne!

Ajánlott fogy. ár: 325.000.-

Klikk: Bővebb infó...

 

MTB 29er

KROSS Level B7

KROSS Level B7
KROSS Level B7

A KROSS 2013-tól kibővült 29er palettájának egyik ékköve a Level B7-es monti. A "two-ninerezés" nemcsak divat, egyre több profi versenyző - köztük a teljes KROSS Racing Team is - a nagyobb kereket preferálja. A 29erek lefelé és felfelé is sokkal stabilabbak, a nagyobb kerék nagyobb felületen fekszik fel a talajra, így a kerék nehezebben pörög el, tehát szélsőséges körülmények között is hajtható marad a kerékpár.

Ajánlott fogy. ár: 287.900.-

Klikk: Bővebb infó...

 

CROSS

KROSS Evado 4.0

KROSS Evado 4.0
KROSS Evado 4.0

Crosstrekking modelljeinket azoknak ajánljuk, akik egyszerre szeretnének egy sportos, ugyanakkor túrázásra is alkalmas kerékpárt. Ideális választás azoknak, akik hétköznap városban használják a biciklijüket, hétvégén viszont szeretnék közepesen nehéz terepen is. Az Evado 4.0 hidraulikus tárcsafék-rendszere, Shimano alkatrészei, zárható teleszkópja mind a kényelmünket szolgálja, akár túrázunk, akár a munkába igyekszünk.

Ajánlott fogy. ár: 184.500.-

Klikk: Bővebb infó...

 

Urban

KROSS Inzai

KROSS Inzai
KROSS Inzai

Kifejezetten városi használatra terveztük KROSS Inzai modellünket, melynek 8 sebességes Shimano Alfine agyváltója, Shimano M446-os hidraulikus tárcsaféke és speciális vázgeometriája egy rendkívül könnyen tekerhető és manőverezhető kerékpárrá teszi, melyek nagyon fontosak egy városi kerékpár esetében. Azoknak ajánljuk, akik egy sportos, elegáns és rendkívül gyors kerékpárral szeretnék napi szinten átszelni a várost.

Ajánlott fogy. ár: 239.500.-

Klikk: Bővebb infó...