Kona kerékpárok 2013 Hír

(x) - Támogatott tartalom
2013/03/21
A kerékpárod a Te egyéniséged...

MTB TRAIL/ ALL MOUNTAIN

Kona Process

Kona Process
Kona Process

Úgy érzed mindent kipróbáltál már? Azért mi szeretnénk megmutatni neked a Kona Process bringánkat, amellyel garantáljuk, hogy megtapasztalod milyen az, amikor egy kiadós csapatás után remeg kezed-lábad az adrenalintól. Itt már függővé válsz, és utána csak növeled majd a napi adagod. Elöl 160 mm, hátul 150 mm rugóút ringatja alattad a brutálisan erős 6069-es alumíniumból készült vázat, majd pedig Avid Elixir 5 fékek állítanak meg. Most visszamennél még egy körre? A CrankBrothers Kronolog állítható magasságú nyeregcsövet egy gombnyomással felemelheted a mászáshoz.

Ajánlott ár: 855.800.-

Klikk: Bővebb infó... 

 

MTB XC RACE

Kona Hei Hei

Kona Hei Hei
Kona Hei Hei

A Kona Hei Hei egy olyan 29”-es összteleszkópos monti, amelyet úgy terveztük, hogy a nagyobb keréknek köszönhető előnyökre rátegyünk még egy lapáttal. Így a Hei Hei nem csak rettentően jól kezelhető és hatékony bringa, hanem hihetetlenül kényelmes is, bármilyen terepről legyen is szó. Race Light Scandium 6069 vázanyaga a lehető legjobb alap egy könnyű bringához, a Rock Shox teleszkópos villa és hátsó rugóstag pedig az ideális párosítás a tökéletes komfortérzethez.

Ajánlott ár: 501.500.-

Klikk: Bővebb infó... 

 

MTB 29er

Kona Kahuna

Kona Kahuna
Kona Kahuna

Itt az ideje, hogy lecseréld régi montidat egy 29er-re! Mi ehhez ajánljuk a Kona Kahuna-t, melynek Race Light 7005 Aluminum Butted váza, RockShox XC32 TK 100 mm-es teleszkópja, az Avid 10 fokozatú váltórendszere, Elixir 1 hidraulikus fékei és WTB alkatrészei mind azt a célt szolgálják, hogy egy megbízható, könnyű 29”-es montival indulj neki a hegyeknek! Nem próbáltad még a nagyobb kereket? Ha ráülsz, biztosan nem akarsz leszállni róla….

Ajánlott ár: 353.900.-

Klikk: Bővebb infó... 

 

Országúti

Paddy Wagon

Paddy Wagon
Paddy Wagon

Ugye nem szeretnél csak egy lenni a sok közül? Válassz valami teljesen egyedit, valami olyat, ami nem tömegcikk, hanem az egyéniségedet tükrözi. Cro-mo váz, cro-mo Retro villa, Freedom felnik (by WTB), Continental Ultrasport gumik és a Kona Rat Pack ipari csapágyas agyak (hátul flip-flopos!) dobják fel ezt a két kerekű gyönyörűséget. Csak azoknak ajánljuk, akik szeretik a retro életérzést, ugyanakkor szeretnek egy kicsit kilógni a sorból.

Ajánlott ár: 206.500.-

Klikk: Bővebb infó... 

 

Cyclocross

Kona Rove

Kona Rove
Kona Rove

A Magyarországon is egyre népszerűbb cyclocross kerékpározáshoz kínáljuk a cro-mo vázas Rove modellünket. A 35C-s gumival, Hayes V-Series tárcsafékkel, Formula Disc kerekekkel és Sram váltórendszerrel szerelt bringa 5 különböző méretben kapható, hogy a legalacsonyabbaktól a legmagasabbakig mindenki megtalálhassa a számára megfelelő méretű kerékpárt, melyet az ínyenceknek és a cyclocross szerelmeseinek ajánljuk.

Ajánlott ár: 471.900.-

Klikk: Bővebb infó...