Kross ebike félmillió alatt? Hír

Kross ebike félmillió alatt? Hír

Kross Magyarország - Támogatott tartalom
2020/11/05
Nem egyszerű feladat jó minőségű, márkás, elektromos rásegítéssel rendelkező kerékpárt kapni a lélektani 500ezer forintos ár alatt, de azért nem is lehetetlen.

Ha az eleve kedvező árhoz még az állami támogatást is igénybe tudjuk venni, akkor aztán felhőtlen lehet az öröm. A Kross és testvérmárkája, a LeGrand kínálatában nem is csak egy-két modell rendelkezik a bevezetőben leírt, kedvező kondíciókkal, de valósággal dúskálni lehet az ilyen modellekben. Nézzük akkor kicsit részletesebben, hogy milyen ebike modelleket kaphatunk 500ezer forintnál is karcsúbb árcédulával.

Ebike kínálat 500ezer forint alatt

LeGrand eLille 1.0

Kezdjük a legkedvezőbb árú modellel, ami 414 990 forintért a miénk lehet.

Ha azt hinnénk, hogy a kedvezőbb ár érdekében kihagyták a dizájnert a tervezési folyamatból, akkor fellélegezhetünk. A Kross kifejezetten városi felhasználásra tervezett márkája a LeGrand igazán stílusos kerékpárjaival mindenkit meghódít. A Bafang motorral ellátott eLille 1.0 bringával élmény a kerékpározás, városi, hétköznapi stílusos felhasználás mellett tökéletes társunk lesz a közlekedésben. Ez a fajta városi kialakítás tökéletesen alkalmazkodik a pedelec kerékpárok rásegítésének 25 km/h maximális sebességhatárához, gondtalan, stresszmentes utazást garantál.

Ha nem elégszel meg az 1.0 kínálta 3 sebességes agyváltóval, a 7 sebességes változat 489 990 forintos árával még szintén bőven belefér a lélektani keretbe.

LeGrand eLille 1.0 részletek...

LeGrand eLille 2.0 részletek...

Kross Hexagon Boost 1.0

A fejlett elektromotor rásegítés-rendszernek köszönhetően hosszabb távolságok is könnyedén teljesíthetők, azonos idő alatt pedig több kellemes élménnyel leszel gazdagabb!

A Hexagon Boost 1.0 Bafang motorral és kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik. Ha rövidebb, szintekkel kevésbé tarkított terepet preferálod, elégedett leszel a kisebb, 396 Wh-s akkumulátorral szerelt verzióval, így 454 990 Ft-ért egy elektromos mountainbike boldog tulajdonosa lehetsz. 29-es kerekekkel és a 2.1-es Mitas külsőkkel bátran mehetsz járatlan utakon is, 100 mm rugóutas teleszkópja pedig segít a terep egyenetlenségeinek elsimításában (persze csak érzésre).

Ha hosszabb hatótávra vágysz, akkor is csak egy kicsit kell a 500ezres árszintet túllépned, mert az 522 Wh-s akkumulátorral is 514 990 Ft lesz a végösszeg.

Kross Evado

Kompromisszumok nélküli bringa a tökéletes túrázáshoz. Sportos, mégis kényelmes vázgeometria, terepfüggetlen kerékpározáshoz. Dinamikus kerékpározáshoz tervezték, ezt támogatja a Bafang G120 elektromos rásegítés is. A Shimano alkatrészekkel, 160 mm-es Tektro tárcsafékekkel, a 66 mm-t mozgó Suntour első teleszkóppal felvértezett ebike olyan terepekre is eljuttathat, ahová önerőből nem lennél képes.

Kross ebike félmillió alatt?-1
Kross ebike félmillió alatt?-1

Részletek...

Hozzád melyik bringa passzol a fentiek közül?