Ha nyersz, felvilágosítunk! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2012/05/21
Megnyerheted a 2db elegáns  Bontrager lámpaszett, vagy a 3db univerzálisan használható Fibre Flare lámpa egyikét.
Hirdetés

Bringa City kerékpárbolt és szerviz Igazi Vagány Városi Bringás vagy? Vagy Lelkes Amatőr? Esetleg Vérprofi Versenyző? Akkor a Bringa City Kerékpárbolt való neked. Kis csapatunk már húsz éve „gurulásfüggő”, tizenöt éve nem csak hobbink, de hivatásunk is a Kerékpár. Baráti szálakkal erősített cégünk tagjai nem csupán kereskedők és szerelők, hanem ízig-vérig Bringások. Még az előző évezredben nyitottuk első boltunkat, és azóta több ezer bringa kelt új életre kezeink által. A kerékpársport minden szakágában otthonosan mozgunk  legyen szó országúti, triatlon, terep, vagy éppen street-dirt stílusról. Természetesen, ha a városi bringázásról, futárkodásról, túrázásról, esetleg  „gyerek a bringán” témakörben van  kérdés, akkor sem jövünk zavarba és azon vagyunk, hogy minden egyes kerékpáron töltött kilométer élmény legyen. Ennek jegyében idén tavasszal kerékpárkínálatunkat és szolgáltatásainkat nagymértékben bővítettük. További újdonság, hogy a nálunk vásárolt kerékpárok gyári garanciáján felül további 1 év bolti garanciát vállalunk!

A legújabb akciónk keretében pedig  a jelen játék időtartama alatt a boltunkban készleten lévő Trek kerékpárok listaárából 15% kedvezményt biztosítunk!

 

A nyereményekről

3 db Fibre lámpaFibre Flare™ egy hordozható, praktikus közlekedésbiztonsági lámpa.

A lámpa két végén a világításhoz szükséges elemek vannak, közöttük pedig egy optikai szálas hajlítható betét helyezkedik el. Az optikai szálat a lámpa két oldaláról egy-egy nagy teljesítményű LED világítja meg. Amikor a LED-ek kigyulladnak, akkor azok egy többirányú fénnyel árasztják el az optikai szálat mindkét irányból. Az optikai szál a LED-ek fényét egyenletesen oszlatja el, ezáltal az egész optikai szál mentén ugyanolyan, rendkívül nagy erősségű és minden irányból látható fényt bocsát ki a lámpa. A lámpa fénye akár 300 méter távolságról is jól látható. A lámpa mind folyamatos, mind pedig villogó funkcióban is üzemeltethető.

  

A lámpa mindkét végén egy-egy csat található, amivel könnyedén a mezhez, kabáthoz, táskához vagy akár nadrághoz rögzíthető a lámpa. A csatok mellett a lámpához tartozik két szilikonos gumi rögzítő bilincs is, amit a csatra kell rácsúsztatni. A szilikonos gumi bilincs segítségével pillanatok alatt a kerékpár vázára rögzíthető a lámpa.

Értéke: Bruttó 6990 Ft/darab

Bővebb infó: klikk ide!

 

 2 db Bontrager lámpaszett  

 

Készlet egy Glo és egy Ember lámpával (1 piros és 1 fehér LED égővel, 600méterről látható) Folyamatos és villogó üzemmód.

  Értéke: bruttó 4800Ft/darab

Bővebb infó : klikk ide!

  

  

A játékról

 

Csak válaszolj helyesen az alábbi űrlapon található kérdésekre  legkésőbb 2012. június 12-e éjfélig  (segítséget  itt találsz ), add meg elérhetőségeidet és  várd hírlevelünkben  a sorsolás eredményét!

 

Növelhetem-e az esélyeimet? Naná! Miután kitöltötted és elküldted a lenti adatlapot, e-mailben kapsz tőlünk egy linket. A kapott linket küldd el családnak, barátoknak, vagy akár ellenlábasaidnak. Minden általad jelentkező ismerős (aki a linkre kattintva jelentkezik a játékra) után a neved bekerül egy újabb virtuális kalapba.

Játékszabályzathoz  klikk ide!
Hirdetés