GoPro Hero3+ Black

GoPro Hero3+ Black

Simon Ádám
Simon Ádám
2013/12/03
A hihetetlenül apró, nagy teljesítményű és sokoldalú GoPro Hero 3 Black edition sportkamerával lenyűgöző fotókat és videókat készíthetsz gyermeked első lépésétől életed legnagyobb sportteljesítményéig.
Hirdetés

Nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, napjaink legjobb sportvideóit a GoPro sportameráknak köszönhetjük. Némi filmes érzékkel megáldva még a napi bringás munkábameneteledet is oscar-díjas, hangulatos kisfilmként örökítheted meg.

 

Új ruhában
A GoPro Hero3+ 20%-kal kisebb és könnyebb, mint legnépszerűbb elődje, még tovább hegyezték a képminőséget, vájtfülűek számára csiszolták a hangfelvétel minőségét és a WiFi-t is gyárilag belegyúrták. A SuperVeiw videó móddal a világ legintenzívebb, legmélyebb hatásó széles látószöget ad vissza és még gyenge fényviszonyoknál is tűéles képet kapsz az AutoLowLight módnak köszönhetően. Az aksi mindezek ellenére 30%-kal több üzemidőt biztosít.

pdp_image_HERO3Plus_black_cluster1.jpg
pdp_image_HERO3Plus_black_cluster1.jpg

Extrém felbontás és lassított felvétel
Az apró mozdulatokat full HD-ban 60fps, HD-ban akár 120fps lassításban nézheted vissza, így akár egy látványos ugratást, akár a haverodnak adott arculcsapás által keltett hullámokat is ki tudsz elemezni. Az arciprítóan magas minőségű, akár 4K-s videófelvételek mellett az állóképek rögzítése is kiemelkedő a legkorszerűbb GoPro Hero3+ Black edition-ben.

A beépített WiFinek köszönhetően a lehető legegyszerűbb a kamera kezelése a távirányító, vagy az okostelefonos app segítségével.

 

 

Amitól még sokkal jobb
A GoPro kamerák egyik kedvelt tulajdonsága, hogy számtalan extra kiegészítővel (, flexibilis kar, , sisak konzol, stb.) a legextrémebb helyekre is stabilan rögzíthető, így könnyen készíthető különleges látószögből felvétel alulról, felölről, oldalról, belülről, kívülről, hátulról, mögülről, meg még bárhonnan.

Rögzítsd a síbotra, tedd fel a bringádra szinte bárhova (vázra, kormányra, bár a kerékre nem feltétlen javaslom), tedd fel az árbócodra, vagy bármire 1,9cm - 3,5cm átmérőig, a -tal.

Erősítsd rá a snowboardra, a sílécedre, szörfdeszkára, vagy bármilyen felületre az öntapadós rögzítőkkel.

 

Neked is egy GoPro 
A végére még egy jó hír, hogy a Karolina úton (Store13) most minden ilyen kiegészítő kis kütyü-ketyere apróság és maguk a GoPro Herok (Hero 3 White- Hero 3+ Black és Silver Edition) is beszerezhetőek, nem kell külföldről kerülőutakon rendelgetni.

 

Hirdetés