Elindulnál a TransAlpon? Van nálunk egy ingyen nevezés... Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2012/06/12
612km és 20430 méter szint 8nap alatt. Lenyomnád? Ha igen, akkor segítünk.
Hirdetés

A TransAlp nem gyerekjáték  és nem is kezdő bringásoknak való, de  élete nagy versenye  lehet annak, aki kellőképp felkészül rá technikailag és mentálisan. A két fős csapatok tagjai egymást segítve küzdik le a  napi átlag 76 kilométert  és mindezt teszik olyan vidéken, amilyet sokan csak filmekben láttak nyálcsorgatva. 

 



 

Na, erre a versenyre  van egy egész csapatra (2 főre) való indulási jogunk,  amit oda szeretnénk adni annak a párosnak, akinek a TransAlp rajta van a To-Do listáján és késznek is érzik magukat arra, hogy  2012. július 14-én  odaálljanak a rajtvonalhoz és lenyomják az egész versenyt.

 



 

Nyújtsd be csapatod motivációs pályázatát  a lenti kérdőív kitöltésével,  legkésőbb 2012. június 19-e délig (illetve egy cs apatfotót is küldjetek az info@mozgasvilag.hu címre).  A beküldött pályázatokat elbírálás után szavazásra bocsátjuk a facebook-on  2012. június 26-a délig.  Amelyik csapat a legtöbb szavazatot kapja, az nyeri az  ingyenes indulási jogot a TransAlp-ra  (a nyeremény a kiutazás és az ott tartózkodás költségeit NEM tartalmazza).

 



 

Játék menete és elbírálás A játék célja, hogy kiválasszuk azt a két legrátermettebb versenyzőt, aki a  Mozgásvilág.hu csapatnév  alatt elindul a  2012-es TransAlp  versenyen és naponta  beszámolót ír  az élményeiről.

A nyertes csapatnak a verseny időtartama alatt  blogot kell vezetnie a napi eseményekről,  amihez elengedhetetlen a jó fogalmazó-kézség. A motivációs pályázatban  villantsátok meg írói vénátokat is!

A beküldött pályázatokat  szubjektív és objektív szempontok alapján  értékeljük és azokat juttatjuk tovább szavazásra, akik megítélésünk szerint a fent megfogalmazott célt képviselni tudják.

A pályázatot beküldők hozzájárulnak , hogy a beadott képi- és szöveges anyagokat a Mozgásvilág.hu saját részre felhasználja. A szavazásra bejutott pályázatokra  2012. június 20-tól június 26-a déli 12:00 óráig  lehet szavazni. A legtöbb szavazatot kapott csapat nyeri az ingyenes indulási jogot a TransAlpra.

 

A TransAlp nevezési költsége - és egyben a nyeremény összértéke - a két fős csapatra számolva 1300 Euro , aminek tartalmát

 

 



 

A szavazás nyertesének kötelezettségei: - saját felelősségére, Mozgásvilág.hu csapatnév alatt elindul a 2012-es TransAlp versenyen - a verseny ideje alatt minden nap beszámolót készít a Mozgásvilág.hu szerkesztőség részére - az indulási joghoz nem tartozó egyéb költségeket és az ehhez tartozó szervezést (pl. utazás, szállás, logisztika, stb.) vállalja, ami egyéni igényektől és szervezőkézségtől függően nagy mértékben eltérő lehet - elfogadja és betartja a TransAlp 2012 versenyszabályzatát
  bike-transalp.de  
Hirdetés