BalatonBikeFest csak rád vár! Hír

Tankó József
Tankó József
2009/06/27
Igazi biciklis fieszta várta mindazokat, akik tegnap ellátogattak a Balatonfüred, és Tihany legszebb részein lebonyolított BalatonBikefest második napjára. De nyugi még nem késtél el, mert rengeteg kerékpáros program, produkció, és műsor vár rád, és barátaidra ma és holnap is!
Hirdetés

Kellemes idővel indult a Bikefest második, pénteki napja. Leérkezésünk tiszteletére még tartotta magát az idő egészen addig, amíg közelebbről is megnézhettünk a North Shore, WaterJump, Triál bemutatót. A versenyzők elszántságának, és vakmerőségének szerencsére semmi sem szabott határt, így látványos trükkökben, és esésekben nem volt hiány. 

 

Rövid körutunk végére irdatlan felhőszakadás öntötte el a rendezvényt, mely persze az országúti kritérium verseny résztvevőit nem zavarta a száguldozásban, és kockáztatva testi épségüket durva tempóban végigzúzták a versenyt. Szerencsére az  érdeklődök az eső ideje alatt megismerkedhettek a különböző kerékpárgyártók legmenőbb termékeivel, és felszereléseivel, amely a rendezvény ideje alatt folyamatosan vár mindenkit. Az eső elvonulása úton nekivágtunk rövid, 10 kilométeres csillagtúránknak, mely Füred felett elterülő Balaton- felvidék erdeiben vezetett. Nyakig sarasan, de füli érő szájjal értünk be végül a célba. Erről egyébként még videóanyagot is bemutatunk jövő héten.

 

Este kicsit rendbe szedve magunkat, átöltözve, tisztán, és már, a felhőtlen kék égboltnak örülve, Tihanyban élvezhettünk a Downhillesek hajmeresztő száguldását a hegyoldalban, mindezt komoly kommentátor képességekkel megáldott úriember tolmácsolásában. A nap záróakkordjaként ütős kis utcabállal zártuk a napot, amelyet egyébként ma –Szombat- este is hajnalig tartó szórakozást biztosít.

 

A lényeg, ha nem akartok lemaradni egy egyedülálló, szinte valamennyi biciklis szakágat felvonultató eseményről, akkor induljatok el, még időben vagytok!

Az időjárásra pedig nem lehet panasz, gyönyörű nyári időnek ígérkezik ez a mai nap!

 

Hirdetés