Balaton Bike Fest 2010 - Tihany Donwhill Hír

BalatonBikeFest;http://www.balatonbikefest.hu
2010/01/13
A rendezvény UCI Class 2 besorolást kapott, így elsõ ízben Tihany adhat otthont Magyarországon nemzetközi downhill pontszerzõ versenynek...
Hirdetés
2010. június 9. és 11. között második alkalommal kerül megrendezésre a Balaton Bike Fest – Tihany Downhill . Az elõzõ évnek megfelelõen ezúttal is világhírû, magyar és szomszédos országok béli riderek mérik össze tudásukat a tihanyi Visszhang-dombon kijelölt erdõs és városi szakaszokat is tartalmazó pályán. 
A TV-s közvetítések terén sem adunk alább a tavalyinál, azaz élõben sugározza a Eurosport és további TV csatornák. 
Balaton Bike Fest 2010 - Downhill
Változás, hogy a rendezvény UCI (Nemzetközi Kerékpáros Szövetség) Class 2 besorolást kapott, így elsõ ízben Tihany adhat otthont Magyarországon nemzetközi downhill pontszerzõ versenynek. Az esemény rangjára tekintettel a pénzdíj 8000 Euro-ra növekedett!
Idén is szeretettel várunk minden érdeklõdõt, kerékpározni- és versenyezni vágyót a nyári Balaton partjára, ahol a különbözõ kategóriáknak és pályaelemeknek köszönhetõen bármilyen tudású biciklis megtalálhatja a maga számítását, kihívását! Érdemes mielõbb nevezni a kedvezmények igénybe vétele miatt! 
További információk és nevezés a www.balatonbikefest.hu oldalon
Hirdetés