Novembertől elérhetőek a KELLYS Panasonic motoros eBike-jai!

Novembertől elérhetőek a KELLYS Panasonic motoros eBike-jai!

Támogatott tartalom
2022/11/16
Komoot/Strava navigáció, 90 Nm-es nyomatékú motor és 725 Wh-s akkumulátor!

A KELLYS bemutatja új e-bike modelljeit Komoot/Strava navigációval, új 90 Nm nyomatékú motorral és 725 Wh-s akkumulátorral!

A Kellys Bicycles piacra dobja új generációs hardtail eMTB kerékpárjait: full colour Bluetooth® display-jel a kerékpáros navigációhoz, 725 Wh-nyi akkumulátorral, és 90 Nm-es Panasonic GX ultimate motorral. Az új modellek mostantól elérhetőek a boltokban!

Az új generációs TYGON és TAYEN eMTB modellek teljesen új felszereltséggel érkeznek, mint:
-    japán gyártmányú erősebb motor – GX Ultimate, a Panasonic legjobb e-motorja rendkívüli, 90 Nm-es nyomatékkal;
-    A Bluetooth® Colourful display - kompatibilis a komoot sport navigációs appal, amely közvetlenül a kormányról mutatja navigációs nyilakat, a Wahoo appal, valamint a Strava appal, amit extra pedálfordulat adatokkal is ellát.
-    Kellys Re-Charge V10 725 Wh-s akkumulátor – kategóriája legjobb teljesítmény-súly arányát biztosítja a hosszabb és tartalmasabb kerékpározásokért.

Erős motor

A Panasonic GX Ultimate 2023 motor kategóriája egyik legkompaktabb, könnyű, és erős ebike motorja. Súlya mindössze 2,9 kg ,90 Nm-es nyomatékával a GX Ultimate készen áll a legtechnikásabb emelkedők és a legnehezebb terepek kihívásaira. Egyedülálló auto üzemmóddal rendelkezik, amely monitorozza a kerékpározás adatait menet közben, és a kerékpározási stílushoz, valamint az aktuális körülményekhez igazítja a rásegítés mértékét. Az auto üzemmód természetes kerékpározási élményt nyújt, miközben növeli az energiahatékonyságot a nagyobb hatótávolság és a minden eddiginél intenzívebb boost érzés érdekében.

A legújabb KELLYS e-bike-ok-3

A legújabb KELLYS e-bike-ok-3
Forrás: Kellys

Bluetooth® Colourful display navigációval

Az új R-szériás ebike modelleket Bluetooth® Colourful display-el szerelik, amely számos információval szolgál a teljesítményről, sok egyéb mellett például: pillanatnyi sebességről, hatótávolságról, átlagsebességről, pedálfordulatról. Az új kijelző további előnye, hogy a mobilon elérhető Komoot/Wahoo appokkal párosítható, így integrált kerékpáros navigációként használható off-road és országúti környezetben egyaránt, vagy akár pontosíthatóak a Stravaban a kerékpározási adatok a motorszenzor pedálfordulat adataival. Ezenkívül mikro usb-n keresztül mobil készülék töltésére is alkalmas!
Az új R-szériás ebike-ok a legújabb Panasonic Bluetooth® Colourful display-el érkeznek. A tiszta LCD display-nek köszönhetően ez a kompakt eszköz, minden - beleértve a navigációs irányokat is -, a kerékpározáshoz szükséges adatot tartalmaz. A nyomógombok segítségével könnyen elérhetőek a fő funkciók: rásegítési mód bekapcsolása, menü, ki/bekapcsolás, világítás, séta üzemmód.

A legújabb KELLYS e-bike-ok-4
A legújabb KELLYS e-bike-ok-4
Forrás: Kellys

Vázfrissítés robotikus technológiával Európából

Az összes R-szériás e-váz az EU-ban készül, lézer vágással és robothegesztéssel a legmagasabb minőség és precizitás érdekében, ahogy a teljesen alumínium akkumulátor fedél is kategóriája legjobbja kíván lenni a lézervágásnak köszönhetően. Az összes vázat átütő tengelyekkel gyártják a jobb merevség és a maximális kerékpározási élmény érdekében.

Már elérhetőek a KELLYS Panasonic motoros eBike-ok!-5
Már elérhetőek a KELLYS Panasonic motoros eBike-ok!-5
Forrás: Kellys

Akkumulátor teljesítmény

A legújabb Kellys Re-Charge V10 li-ion akkumulátor 725 Wh-nyi teljesítménnyel érkezik, és a súlya mindössze 3,7 kg, ezzel kategóriája legjobb, 194 Wh (5,35 Ah) per kg teljesítmény-súly arányát biztosítva. A Kellys bebizonyítja, hogy a nagy akkumulátor is lehet könnyű - a legújabb generációs cellák és az innovatív gél hűtés révén. Az akkumulátor teljesen kivehető a szükséges és könnyű karbantartás érdekében. Ráadásul mostantól a gyorstöltés is lehetséges a 4,5 Ah töltőnek köszönhetően (5 h – 80%, 6 h – 100%).

Az összes funkció megtalálható az új trekking típusú Kellys eCarson és eCristy ebike modellekben is! 

Bővebb információért, a technikai paraméterekért és az árakért keresd fel a Kellys Bicycles !

A legújabb KELLYS e-bike-ok-1
A legújabb KELLYS e-bike-ok-1
Forrás: Kellys

További információ: www.kellysbike.com