Vass István Emlékverseny Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2007/04/11
Versenyszámok: Kenu páros 500m , de nem akárhogy. Egy aktív kenus és egy öregfiú kenus alkot egy párost. Az öreg fiú negyven év fölött kezdődik, csak kivételes esetben adunk felmentést.
Hirdetés

A párosok kiléte a helyszínen dől el sorsolással. Csalás lehetősége kizárva ! Kiegészítő számként rendezünk kajak versenyeket is, nevezés szintén a helyszínen Arnold Péter kajak szakágvezető irányításával. A buli verseny lényege, hogy emlékezzünk a felejthetetlen "VASS PISTÁRA", aki több mint 40 évig a csepeli kajak- kenu sport szíve, lelke, mindenese volt.

A programban szerepel még a délután folyamán sárkányhajó verseny is, ahol megbeszélés alapján bárki elindulhat. A kenu páros versenyszámra Kolonics György olimpiai bajnokunk vándor kupát ajánlott fel, amelyet a néhai " Vass Pista " lányai Kriszti és Hajni adnak át, az arra érdemes párosnak.

A rendezvényt " Valentin Pista" országos hírű hajóépítő mester bográcsgulyása, és Römi söröző csapolt sörei teszik még hangulatosabbá.

Mindenkit szeretettel várunk aki a kajak- kenu sport ban valamilyen szerepet játszik, hogy fantasztikusan eredményes sportágunk tagjai még közelebb kerüljenek egymáshoz.

Aki bármiféle információra kiváncsi hívjon bizalommal: Reményi Péter 0620-9716-285.

Jó szórakozást kíván a Römi Sárkányhajó Klub, és a Csepeli Kajak- Kenu egyesület.

 
Hirdetés