Menü

2007.03.13.     Hozzászólás 0

Szezonnyitó csavargás

Bodrog-Tengeri Kajakokkal.
Rajtakaptuk a tavaszt. ő pedig rajtakap minket. Reméljük. Napsütés, víz, tengeri kajakok, élet a nyolc órán túl! Bodrogzug.
Ha mozdulnál, elég a hatalmas havakból, a hihetetlen hideg télből...akkor tarts velünk. Hosszabbodnak a nappalok, hosszú a hétvége. Két napra a Bodrogzugban szeretnénk kajakozni, napozni, mulatni...

Aki volt velünk, az azért, aki nem, az pedig azért tartson velünk.

Időpont: 2007. március 16-17. péntek-szombat

Minden résztvevő számára biztosítunk vízhatlan kabátot, szükség esetén neoprén kesztyűt! Hozzatok magatokkal polifoamot vagy valami derékalj félét, meleg váltóruhát!

Találkozás: Tokaj, Únió Camping. 2007. március 16. péntek, 9 óra.

Mi péntek reggel fél hétkor indulunk a kisbuszunkkal a Hősök teréről. A buszban vannak még szabad helyek. Az útiköltség 2000 Ft/fő. Jelezd ha vidám kisautónkat választod!

Szállás: Tokaj, Únió camping, fűthető faházban „matracláger” jellegű –vizesblokk, melegvíz, konyha, fedett tűzrakó van a campingben. Sátor felverésére is van lehetőség! Hálózsákról, camping felszerelésről mindenki maga gondoskodik. Hozzatok magatokkal "egy kis műanyag edényt" és kanalat!

A részvételi díj: 11.900Ft/fő. Az ár tartalmazza a felszerelés bérlését (tengeri kajakok, spritzdeck, lapát, mentőmellény, vízhatlan zsák és kabát), szállásdíjat, vacsorát

Fontos: részvételi szándékotokat minél előbb jelezzétek az alábbi telefonszámon: 06-30-20-32- 404, vagy az info@noworks.hu címen. A túra minimum 8 fővel indul! A túrán csak osztott beülős hajókat, illetve egyszemélyes tengeri kajakokat viszünk!

Üdv: a csapat