Bajnokok Napja az A38 Hajón Hír

(x) - Támogatott tartalom
2011/10/06
Sebastian Vettel és Mark Webber által aláírt baseball sapka a Red Bull jóvoltából!
A Sportalkímia Alapítvány és az SKC Consulting Kft Október 8-án, szombaton, 14 órai kezdettel "Bajnokok napja az A38-on" elnevezésű jótékonysági rendezvényt tart. A rendezvényen befolyt támogatásokból, illetve a kapcsolódó árverésen összegyűjtött összegből a rászoruló gyermekek sportolási lehetőségeit kívánják támogatni melyet a MOB-bal közösen fogják pályázati úton elosztani családok, iskolák és egyesületek között .   Az eseményen számos magyar olimpiai-, világ- és európa - bajnok sportoló, mint például Kőbán Rita, Varga Zsolt, Gergely István, Erdei Zsolt, Szávay Ágnes, Varga Dániel, Rippel Ferenc és Viktor , Kropkó Péter, Kozmann György és Igaly Diána teszi tiszteletét, akikkel akár személyesen is összemérhetik ügyességüket az eseményre kilátogatók . A nap további programjaként filmvetítés és koncert várja a kilátogatókat
Az ingyenes sportos családi nap további programjaként a gyermekek találkozhatnak a magyar sportélet bajnokaival, de virtuálisan össze is mérhetik tudásukat az ismert sportolókkal. A rendezvény másik kiemelt eseményei a 16 .30 órától kezdődő Balzsay Károly és Erdei „Madár” Zsolt ökölvívó bajnokok összecsapása , illetve lesz Szávay Ági elleni teniszmeccs .
Emellett a "Szabadság - Szerelem" című filmet is levetítik , mely után egy közönségtalálkozó keretében Fenyő Iván, és Paján Viktor vízilabdázó mesélnek élményeikről, a forgatásról.
Eddig az alábbi nevek jelezték részvételüket, vagy ajánlottak ereklyét: Sebastian Vettel és Mark Webber által aláírt baseball sapka a Red Bull jóvoltából , Erdei "Madár" Zsolt ökölvívó, Gyurta Dániel úszó, Kásás Tamás vízilabdázó, Kozmann György kenus, Fábián László öttusázó, Kőbán Rita kajakos, Benedek Tibor vízilabdázó, Besenyei Péter műrepülő,Juhász Roland labdarúgó,  Sidi Péter sportlövő, Gergely István vízilabdázó, Rippel Ferenc és Viktor artista, Szuper Levente jégkorongozó, Michelisz Norbert autóversenyző, Balzsay Károly ökölvívó,Igaly Diána sportlövő, Varga Zsolt vízilabdázó, Sas Sándorparalimpikon erőemelő, Kropkó Péter többszörös Iron Man, Videoton Fc csapata, Ferenczi Istvánlabdarúgó, Szécsi Zoltán vízilabdázó, S.Kovács Ádám, karatés, Puhl Sándor"A világ legjobb játékvezetője 1994-97",Hanga Ádám kosárlabdázó, Dzsudzsák Balázslabdarúgó,Szávay Ágnes teniszező, Grosics Gyulaolimpiai bajnok labdarúgó, az Aranycsapat kapusa és ifj. Papp László ökölvívó.
Részletes program!