Navigálj olcsóbban Garminnal! Hír

www.multinavigator.hu
2009/03/11
Navigálj most olcsóbban terepen, városban, tengeren vagy akár a levegőben - A Garmin Oregon 200 most 25 000Ft-al olcsóbban! Nem tévedhetsz el túrázás, geocaching, vagy kerékpározás közben sem.
Hirdetés

Az idei tavasz szinte a nyakunkon van. Lassan itt a jó idő, így a hideg miatt eddig idegenkedő népek is kivonulhatnak a természetbe kisebb-nagyobb kirándulásokra, túrákra. Vannak, akik csak a sétálás, kirándulás örömének élve, de vannak, akik olyan izgalmas programokon vesznek részt, mint például a túrázás, kirándulás, geocaching, hegyi-kerékpározás, vitorlázás, de szinte bármilyen tevékenység szóba jöhet, amit a természetben örömmel végez az ember. Oregonra fel, vár a természet!

 

Ezen a héten, egy olyan terepi navigációs készüléket szeretnénk bemutatni és ajánlani nektek, melynek segítségével az eltévedés szinte lehetetlen! Legyél egy szántóföld közepén, vagy egy hegyekkel körülvett völgyben, de mondhatnám azt is, hogy bárhol a világban, távol minden civilizációtól. Igen, a címben is szereplő Garmin Oregon 200 -ról van szó.



Mire használhatod?

Az Oregon 200 felhasználási lehetőségei szinte kimeríthetetlenek. Igazán sokoldalú eszköz! Segítségével navigálhatsz, tájékozódhatsz épp úgy terepen, ahogy városi környezetben és vízen is. Alapból egy világszintű áttekintő térkép domborzati modellel áll rendelkezésedre a készüléken, melyet igényeidnek megfelelően bővíthetsz topográfiai térképek kel, utcai navigációs térképek kel, hajózási térkép pel, vagy akár a turistautak.hu térképeivel is. Nincs az a felhasználási terület, hol ne állná meg a helyét. A fent említett térképekkel nagyszerű kerékpáros navigátor is lehet, ha hosszabb kerékpáros túrára indulsz. Ez esetben nincs más dolgod, mint a kerékpáros tartókengyelt ( amit az első öt megrendelőnek ajándékba adunk! ) egy mozdulattal elhelyezni a kormányodon, belefektetni az Oregont és már tekerhetsz is, amerre látsz. Az Oregon 200 mindig megmondja neked, éppen merre tartasz.

 

Az Oregon 200 menüje

 

Túrázás, geocaching, megosztás

A Garmin Oregon 200 támogatja a Geocaching.com GPX formátumát is, így amennyiben szeretettel hódolsz ennek a játéknak, nagy hasznát veheted a készüléknek. Nincs más dolgod, mint feltölteni az adott GPX állományokat és már indulhatsz is „ládákat” keresni. Eredményeidet, az általad bejárt útvonalakat, elmentett útpontokat eltárolhatod és később könnyedén megoszthatod társaiddal is, hiszen vezeték nélkül tudsz információkat küldeni készülékedről, természetesen csak a többi Oregon készülékre. Nagy, 8,3 cm képátlójú (240x400px) érintésvezérelt kijelzőjéről könnyedén kezelheted és olvashatod a szükséges információkat erős napsütésben is, illetve innen éred el a menüket és a funkciókat, merthogy külső gombjai, vagy egyéb kezelőszervei nincsenek. De kinek van szüksége gombokra, ha a kijelző megérintésével minden funkciót kényelmesen elérhetünk. Nem igaz? Ami még nagyon fontos lehet a felhasználást illetően, hogy az Oregon 200 -at víz- és ütésálló házba építették, hogy ellenálljon az elemeknek, na meg persze neked, felhasználónak is. :) De ez már csak hab a tortán.

 

és terepi térképnézete

Az akció korlátozott darabszámra érvényes és csak a raktárkészlet erejéig tart! És hogy ne gondolkozz túlzottan sokáig, eláruljuk, hogy az első öt megrendelő ajándék kerékpáros tartót kap a készülékhez. Magyarországi túra és domborzati térképeket pedig a turistautak.hu -ról tudsz letölteni, amit aztán egy mozdulattal az Oregonba „táplálhatsz”.

Kalandra fel ez most egy kivételes alkalom!

 
Ha sikerült felkelteni érdeklődésedet, nézd meg a termék részletes lírás át, vagy gyere el hozzánk és tekintsd meg túra GPS   kínálatunkat. Továbbá lehetőséged van megrendelni webáruházunkból kényelmesen, ahol bankkártyával is biztonságosan fizethetsz.    

 
Hirdetés