Villanypásztor és jeges fürdő a futópályán

Fighter\'s Run
2013/01/31
Terepfutás fűszerezve sárral, tűzzel, vízzel, falmászással és nem kevés vidámsággal.
Hirdetés

A Royal Vodka Fighters’run egy újfajta kalandsport, amely Közép-Európában elsőként Magyarországon jelent meg. Tavaly mind a két Fighters’run rendezvényt komoly érdeklődést övezte a versenyzők és a média körében egyaránt, ami megerősítette a szervezőket abban, hogy olyan ösvényt választottak, melyen már nem lehet visszafordulni.

A Fighters’run egy akadálypályákkal nehezített verseny, amely arra törekszik, hogy a sokszor unalmas, ismétlődő gyakorlatokat, monoton edzéseket félretéve változatos kihívásokat nyújtson - nemtől, korosztálytól függetlenül - az extrém sportok szerelmeseinek. Terepfutás fűszerezve sárral, tűzzel, vízzel, falmászással és nem kevés vidámsággal.

A pósteleki parkerdőben (www.postelek.com) április 27-én sorra kerülő Fighters’ Run-on férfiak és nők – egyéniben vagy 4-6 fős csapatban – vágnak neki a 7 vagy 14 km-es távnak és küzdik le a 14 vagy 28 akadályt. A gyerekek és a párok sem maradnak szórakozás nélkül: a legifjabbakra egy két km-es, könnyített akadályokkal kialakított pálya vár, míg utóbbiak a „Hátamon a Párom” elnevezésű párcipelő versenyen próbálhatják ki ügyességüket.

Hirdetés