Fighters Run 2014

Fighters Run 2014

(x) - Támogatott tartalom
2014/03/19
Csak saját felelősségre!

A Fighters\' Run hazánk első számú terep- és akadályfutó versenye, amelyen természetes és épített akadályokra egyaránt számíthatnak a résztvevők, akik nappal (és éjszaka! is) tesztelik majd többek között a szögesdróttal nehezített kúszópályát, a mocsaras kádat, vagy a földbe ásott labirintusokat március 29-én, Kecskeméten. Kedvezményes online nevezésre március 25-ig van lehetőség!

Némi nehezítésként a rajtolók útba ejtenek egy elhagyatott hotelt, hogy aztán a finisben nekivágjanak a Dél-Alföld legmagasabb kilátójának, a húsz emelet magas kecskeméti dombnak a Benkó Zoltán Szabadidő Központban.

A már megszokott 7 és 14 kilométeres egyéni és csapatverseny mellett idei újdonság az éjszakai megméretés lesz; ez egyedülálló kezdeményezés, amely a régióban és a nemzetközi porondon is nagyon ritka. A vállalkozó kedvű résztvevők a biztosított SILVA fejlámpáik mellett itt aztán tényleg csak az ösztöneikre hagyatkozhatnak majd.

 

A gyerekek sem maradnak ki a jóból: 11 éves korig 7-8 darab játékos feladattal, 16 éves korig pedig a felnőtt pályából leválasztott, 3,5 kilométer hosszú terepen, hét-nyolc akadályon mérettetik meg magukat a fiatalok.

Kedvezményes online jelentkezésre március 25-ig van lehetőség, de akár még a helyszínen, utolsó percben is be lehet nevezni!

 

A mostani esemény kapcsán a szervezők szorosan együttműködnek a Kecskeméti Fürdővel. Az indulóknak nemcsak az előzetes nevezésre van lehetőségük a komplexum jegypénztárában, hanem a verseny után is hivatalosak a termálvizes medencébe, hogy az emberpróbáló megméretés után itt pihenjék ki a fáradtságot. Ez ugyanis a Kecskeméti Fürdő jóvoltából minden indulónak biztosított, csakúgy, mint az étkezés.

Ha már az evésnél tartunk, itt kell megemlíteni, hogy a Zalahús Zrt. is az esemény mellé állt, és nem csak kóstolót biztosít minden versenyző számára, hanem még a győztes családjáról is gondoskodik: hiszen a 14 kilométeres táv abszolút első helyezettének díja egy hűtőszekrény, dugig pakolva Zalahús-termékekkel. Ezen felül a multinavigator.hu jóvoltából jó minőségű, Inov-8 futótermékekkel (cipőkkel, pólókkal, csősálakkal) gazdagodnak a díjazottak.

De a többiek sem mennek haza üres kézzel: a rajtcsomagban mindenki kap többek között pólót, a befutónál pedig most sem marad el a Fighters’ Run dögcédula a nyakba. S bár mindezek jól jönnek az indulóknak, a legnagyobb nyereség és eufória mégis az, ha sikerül átlépni a saját határaikat: vagyis legyőzni magukat!