Fighters Run - a terepakadályfutó verseny a Cserhátban 

Fighters Run - a terepakadályfutó verseny a Cserhátban 

Támogatott tartalom
2023/03/09
Március 25-én és 26-án kerül megrendezésre a Fighters’ Run sorozat szezonnyitó eseménye a Nógrád vármegyei Bér, Virágospusztán.

Izgalmas verseny várható ezen az új helyszínen, ugyanis a terep adottságai kiváló lehetőséget biztosítanak egy ilyen jellegű sportrendezvény megtartásához. A kihívás és a jókedv a Fighters’ Runon együtt jár - a szervezők nemzetközi színvonalú eseményt építenek izgalmas akadályokkal.

Fighters’ Run

Szombaton az egyéni résztvevők állnak rajthoz rövid- és középtávon, a délután folyamán pedig a Farkaskölykök versenyre várják a 4-14 éves gyerekeket. Vasárnap a csapatban induló résztvevők teljesíthetik a rövidtáv pályáját és őket is, mint minden versenyzőt minőségi befutóérem és póló várja a célban. A felnőtt résztvevőknek a hétvége során 8-11 km-es pályán 20-25 akadályt, illetve 14-18 km-es pályán 25-30 akadályt kell leküzdeniük - maga a pálya részletei előre nem tudhatók, ugyanis a pályarajzot a szervezők csak az esemény után fogják közzétenni. A legkisebbek a korosztályukhoz szabott, 1-2 km-es pályákon futhatnak majd, amelyen 10-15 akadály várja őket. 

Fighters Run - a terepakadályfutó verseny a Cserhátban -2
Fighters Run - a terepakadályfutó verseny a Cserhátban -2

Az idei évet beruházásokkal és fejlesztésekkel nyitják a szervezők

A sorozat akadályait immár saját aluminium truss elemekből építik, a résztvevők új akadályokra is számíthatnak. Bevezetésre kerül a fejpántos rajtszámrendszer, az egyéni versenyzők saját névre szóló, egyedi, jó minőségű örök rajtszámot kapnak, amelyet futóedzéseik során is tudnak használni a versenyeken kívül. 

Az ideális induló te vagy

A sorozaton örömmel látják mindazokat, akik még csak most ismerkednek a terepakadályfutás szépségeivel - nekik elsősorban a Csapatversenyt ajánlják a szervezők. Természetesen a már nagyobb rutinnal rendelkezőket is várják a március 25-26-án megrendezésre kerülő versenyre.

Fighters Run - a terepakadályfutó verseny a Cserhátban -1
Fighters Run - a terepakadályfutó verseny a Cserhátban -1

A nevezés az eseményre nyitva van - ajánlatos időben, online nevezni március 19-ig, mert létszámlimit van. További részletek és nevezés a szervező honlapján, a www.fightersrun.com oldalon.

A rendezvény látványosnak ígérkezik - igazi fesztivál hangulattal, kiállító partnerekkel, büfével várják a versenyzőkön kívül a kísérőket, nézőket is. 

fightersrun.com