Vasárnap: Szorospataki hegyi futóverseny II. forduló! Hír

bvse.hu
2012/01/11
Ugye nem felejtettétek el?
Hirdetés

Az idei sorozat első rendevzénye is remek hangulatban telt, reméljük a folytatás is hasonló lesz! A verseny mellett lehetőséget is teremtünk a jótékonykodásra is, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek is sportolhassanak egy kicsit.

 

82090-Rajt.JPG

 

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani az alábbi felhívást, gyűjtsünk össze minnél több mások számára még igen hasznos sportruhát, cipőt, sporteszközt!!! HAJRÁ!!!   Régi futócipődnek megtaláltuk a legjobb helyet! Kétszeres világbajnok paratriatlonistánk, Boronkay Péter kéri a segítségeteket fogyatékos gyerekek számára. - Régi futócipőd már nem alkalmas a futásra? - Megvan már benne az a bizonyos km? - Megválnál tőle, de kidobni nem akarod? - A polcon csak kerülgeted, csak a port fogja? Itt az alkalom, hogy egy jó ügy érdekében megválj tőle! Bizonyára tudjátok (vagy aki nem, annak most elárulom:) hogy a triatlon mellett középsúlyos és halmozottan súlyos értelmi fogyatékos gyerekekkel foglalkozom . Többségük hátrányos helyzetben él, nevelőszülőkkel, vagy éppen állami gondozásban. Sok esetben egy póló, vagy tornacipő is nagy anyagi megterhelést jelent számukra. Innen jött az ötlet, hogy a már nem használt futócipőket, egyéb sportfelszerelést ezeknek a gyerkőcöknek, fiataloknak összegyűjtsük.

Amennyiben ilyen formában kívánsz megválni Te is cipődtől, várjuk felajánlásodat a Szor ospat aki Hegyi Futóverseny II. fordulóján , 2012. január 15-én, vasárnap, Szorospatakon! Sportbaráti üdvözlettel: Boronkay Péter „Rabló" Triatlon Világ-és Európa Bajnok

A II. froduló kiírása

Az I. forduló képei a Eredm , részletes ere

 

82090-Eredm-nyhirdet-s.JPG

 
Hirdetés