Vasárnap: Szorospataki hegyi futóverseny II. forduló!

bvse.hu
bvse.hu
2012/01/11
Ugye nem felejtettétek el?
Hirdetés

Az idei sorozat első rendevzénye is remek hangulatban telt, reméljük a folytatás is hasonló lesz! A verseny mellett lehetőséget is teremtünk a jótékonykodásra is, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek is sportolhassanak egy kicsit.

 

82090-Rajt.JPG
82090-Rajt.JPG

 

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani az alábbi felhívást, gyűjtsünk össze minnél több mások számára még igen hasznos sportruhát, cipőt, sporteszközt!!! HAJRÁ!!!
 
Régi futócipődnek megtaláltuk a legjobb helyet! Kétszeres világbajnok paratriatlonistánk, Boronkay Péter kéri a segítségeteket fogyatékos gyerekek számára.

- Régi futócipőd már nem alkalmas a futásra?
- Megvan már benne az a bizonyos km?
- Megválnál tőle, de kidobni nem akarod?
- A polcon csak kerülgeted, csak a port fogja?

Itt az alkalom, hogy egy jó ügy érdekében megválj tőle!

Bizonyára tudjátok (vagy aki nem, annak most elárulom:) hogy a triatlon mellett középsúlyos és halmozottan súlyos értelmi fogyatékos gyerekekkel foglalkozom. Többségük hátrányos helyzetben él, nevelőszülőkkel, vagy éppen állami gondozásban. Sok esetben egy póló, vagy tornacipő is nagy anyagi megterhelést jelent számukra. Innen jött az ötlet, hogy a már nem használt futócipőket, egyéb sportfelszerelést ezeknek a gyerkőcöknek, fiataloknak összegyűjtsük.

Amennyiben ilyen formában kívánsz megválni Te is cipődtől, várjuk felajánlásodat a Szorospataki Hegyi Futóverseny II. fordulóján, 2012. január 15-én, vasárnap, Szorospatakon!

Sportbaráti üdvözlettel: Boronkay Péter „Rabló"
Triatlon Világ-és Európa Bajnok

A II. froduló kiírása

Az I. forduló képei a www.bvse.hu
Eredmények, részletes eredmények

 

82090-Eredm-nyhirdet-s.JPG
82090-Eredm-nyhirdet-s.JPG

 

Hirdetés
Hirdetés