Menü

2012.09.19.     Hozzászólás 1

Túra és Futócuccok, amiket kipróbálhatsz

Összeáll lastan a lista a tesztelhető futócipőkről, túrabakancsokról és kiegészítőkről.


Ha nem lennél képben, milyen tesztnapról hadoválunk, akkor kattints ide gyorsan és jelentkezz az ingyenes tesztelésre! Nagyvonalakban annyi, hogy 2012. október 6-án temérdek túra- és futócipőt, valamint kiegészítőket próbálhatsz ki éles körülmények között ingyen és bérmentve.

Lassan véglegesedik a lista a megjelenő márkákról és a tesztelhető csodákról, amiket a teljesség igénye nélkül rögvest eléd is tárunk.

 

 

Csak az a futócipo˝ nyújt teljes futásélményt, amely tökéletesen megfelel a futóstílusodnak.
Azért, hogy a leheto˝ leghamarabb megtaláld ezt a futócipo˝ modellt, az ASICS egy forradalmian új lábanalízist fejlesztett ki, az ASICS FOOT ID-t, mely átfogó képet mutat a lábadról és a valóban megfelelo˝ futócipo˝ t ajánlja. A lábfej szélességétól, az Achilles inakon át, egészen a lábujjak állásáig, az ASICS FOOT ID-nek semmilyen apró részlet sem kerüli el a figyelmét. Tapasztald meg Te is a tökéletes választás élményét!

 

A GriSport túrabakancsok közül négy nagyágyút is lábadra vehetsz a tesztnapon. A GriSport lábbelik olyan technológiai találmányokat tartalmaznak, mint a Vibram talp, a Gritex védőbélés, vagy a nagy ellenálló képességű Cordura anyag. Igazából hiába is írnánk le részletesen, hogy ezek mit tudnak, a legjobban úgyis akkor érted meg, ha eljössz és kipróbálod személyesen.

Ezeket a GriSport túrabakancsokat tesztelheted:
10303 D69 G
10353 D 4 Y
11205 D 15 G
10242 D 26 G

 

Pár év kihagyás után újra kaphatóak nálunk Salomon terepfutócipők!
Egyelőre csak férfi cipők érkeztek, jó hír viszont hogy neutrális és pronáló modellek egyaránt. A cipők specialitása, hogy közepes talpbarázdáltságuknak köszönhetően nemcsak terepen, hanem városi futásra is megfelelőek. Ha szívesen futsz a Margitszigeten, de időnként a Hármashatár-hegyen is (vagy fordítva), viszont nem akarsz kétféle futócipőt venni, akkor a Salomon futócipő ideális választás lehet.

Ezeket a Salomon futócipőket tesztelheted:
Salomon CR Crossmax Guidence
Salomon CR Crossmax Neutral

 

A Sony kifejezetten sportolók számára kifejlesztett kollekciójával lesz jelen a tesztnapon, ahol nem csak bámészkodni és megcsodálni lehet a sportos kütyüket, de meg is nyerhetsz jópárat!

 

A Suunto két, outdoor rajongóknak és futóknak tervezett szettjét lehet kipróbálni. A Suunto Ambit-ot lehetne egyszerű órának nevezni, de nem lenne túl igazságos. Magasságmérés, navigáció, sebesség, pulzusmérés, időjárás, ez mind ott van a csuklódon. A Suunto Quest Running Pack pulzus övvel, footpod-dal és movestick-kel asszisztál az edzésedben.

 

A 85 éve bakancsgyártással foglalkozó észak-olaszországi családi manufaktúra túrabakancsait is elviheted egy tesztkörre.

Ezeket a Zamberlan túrabakancsokat tesztelheted:
Zamberlan Vioz Plus GT RR
Zamberlan Solar GT

 

A megjelenő márkák repertoárját tovább erősítik a Kohla túrabotjai és a FjallRaven túraruházati kollekciója.

Szóval, ha eddig nem lett volna egyértelmű, jelentkezz az ingyenes túra és futó tesztnapra itt és próbálj ki mindent!

Olvass többet a témáról: Tesztnap2012