Ronhill 2014 Hír

(x) - Támogatott tartalom
2014/03/26
Ronhill 2014 tavaszi-nyári újdonságok

Ronhill Advance S/S Crew férfi futópóló
A Ronhill Advance S/S Crew rövid ujjú futópóló a legkiválóbb minőségű, könnyű, lélegző futófelső, kifejezetten futáshoz ajánlott. Ronhill alapvetően terepfutáshoz fejlesztette ki, de ettől függetlenül városi használatra, sőt még edzőtermekben is nagyon jól használható.

Ronhill Advance S/S Crew férfi futópóló
Ronhill Advance S/S Crew férfi futópóló

Mit tud még a póló és miből készült?
- Könnyű és lélegző Vapourlite anyagból, mely elvezeti a nedvességet a bőrtől.
- Hálós panelek a jobb szellőzésér szolgálják, a fényvisszaverő grafika pedig növelik biztonságot szürkületben, vagy este történő futáskor.
Mennyibe kerül, hol lehet megvenni?

 

Ronhill Advance Contour Short férfi futónadrág
A Ronhill Advance Contour Short egy rendkívül erős, rugalmas anyagból készült kényelmes futónadrág. A futónadrág Powerlite anyagból készült. A magas elasztán tartalmának köszönhető kiváló a tartása és rugalmassága van, ami nagyon komfortos érzést biztosít futás közben. A futással magaddal viheted kedvenc mp3 lejátszódat: Power-mesh hálós anyagból készült hátsó zseb segít ebben neked. Ezenkivül még fényvisszaverő grafika, lapos varrások, és derékpánt behúzóval készül a nadrág.
Hol kapható, mennyi az ára?

Ronhill Advance Contour Short férfi futónadrág
Ronhill Advance Contour Short férfi futónadrág

Ronhill Aspiration S/S Tee női futópóló
A Ronhill Aspiration S/S Tee egy könnyű, lélegző, nőies fazonú rövid ujjú futófelső. Ezek a női felsők is könnyű és lélegző Vapourlite anyagból készülnek, mely elvezeti a nedvességet a bőrtől. A hölgyek részére modern, nőies nyak kialakítással készül a futófelső. Ezenkivül a praktikusságot a hálós panelek szellők, fényvisszaverő grafika, lapos öltéssel varrt szegélyek szolgálják.
Hol árulják, sokba kerül?

 

Ronhill Run Cap futósapka
A Ronhill Run Cap egy könnyű, lélegző anyagból készült, vízlepergető bevonattal ellátott ellenzős futósapka. A sapka könnyű és lélegző elasztikus Flexlite anyagból készült, plusz tartós vízlepergető bevonatot kapott. Kényelmes Power-mesh kontrasztos színű szellőző panelek, nagy ellenző mellett a dörzsölés mentes illesztés technológiája biztosítja a kényelmet. A sapka tépőzárral könnyen állítható egy méretű. 
Mennyi az annyi?

Ronhill Aspiration Windlite Jacket női futódzseki
Ronhill Aspiration Windlite Jacket női futódzseki

Ronhill Aspiration Windlite Jacket női futódzseki
A Ronhill Aspiration Windlite Jacket egy kényelmes, hosszú ujjú dzseki, melyet kifejezetten futáshoz készítettek. A hidegebb reggeleken és a hosszabb esti, éjszakai futásokhoz kifejezetten jól fog jönni. Ronhill 2014-es női futódzsekije új, még jobb védelmet biztosít a szél ellen. A kabát szuper könnyű, vízlepergető anyagból készült. A szélálló teljesítménye verhetetlen, plusz fényvisszaverő grafika és szegés, miatt pedig 360 fokos láthatóságot biztosít. A dzseki L.E.D. kompatibilis. Kényelmet futás közben a puha, bolyhosított polárral bélelt gallér biztosítja, plusz a cipzár kialakítása miatt nem dörzsöli ki az állat. Illetve egy kézzel állítható alsó szegély behúzó.
Mennyibe kerül, hol lehet megvenni?