P20 napvédőt és futócipőt sorsoltunk

P20 napvédőt és futócipőt sorsoltunk

Mozgásvilág.hu
2015/07/06
5 db P20 napfényvédőt és Altra Paradigm futócipőt sorsoltunk...
Hirdetés

Riemann P20 napfényvédő!


10 ÓRÁN ÁT VÉD ÉS NAGYON ERŐSEN VÍZÁLLÓ

A P20 egyszeri alkalmazása akár 10 órán át tartó védelmet biztosít Önnek és családjának, sőt, vízben való tartózkodás után sem kell újra használnia. A Dániában gyártott P20 napfényvédő, lotion és spray formájában kapható. Nem tartalmaz színezéket, parfümöt, parabént és tartósítószert.

 

NAGYON ERŐSEN VÍZÁLLÓ

A P20 klinikailag bizonyítottan hosszú ideig vízálló marad. Akár 80 percig is tartózkodhat a vízben, a P20 ugyanazt a folyamatos védelmet biztosítja Önnek. A P20 egyedülállóan "Nagyon Erősen Vízálló"**, ez az elérhető legmagasabb besorolás, amit egy napfényvédő termék kaphat. ** Az Evaluation Sun Product "Nagyon Erősen Vízálló" irányelvek alapján, Colipa 2005

KÖNNYŰ HASZNÁLAT
A P20 texturájának köszönhetően igazán egyszerű az alkalmazása, könnyen felkenhető, tökéletes fedést biztosít. Az átlátszó lotion és spray gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzetet a bőr felületén, mint az egyéb krém alapú termékek.

NEM TARTALMAZ PARABÉNT ÉS PARFÜMÖT
A P20 napfényvédő termékek nem tartalmaznak hozzáadott illatanyagokat, színezéket, parabén- és tartósítószermentesek, így csökkentik a bőrirritáció esélyét. Megbízható védelmet biztosítanak gyermekek és felnőttek részére egyaránt.

P20 napfényvédőt nyertek

Nyerges Sándor (Bátonyterenye)
Magyar-Heisler Cecília (Pócsmegyer)
Kazicsku Tamás (Nyíregyháza)
Turán Evelin (Kiskőrös)
Mező Krisztina (Budapest)

 

- 1 pár , melyet a Sarkcsillag boltjában vagy webáruházában vehetsz át.

Futócipő nyertese

Maurer Erzsébet (Bajót)

Hirdetés