Ne igyál annyit, még a végén sportolni fogsz

Ne igyál annyit, még a végén sportolni fogsz

Simon Ádám
Simon Ádám
2014/10/14
Sok emberi teljesítmény nem jött volna létre tisztes berugás nélkül
Hirdetés

Leveszem a cipőm, megyek futni.

Egy szakmai kirándulás alkalmával sikerült kellemesen berugva eltévednem. Igyekeztem ráfókuszálni az okostelefonomra, hogy megtaláljam a megfelelő irányt és mivel már nagyon szerettem volna lefeküdni, gondoltam, futva gyorsabb. Flip-flop papucsban életveszélyes lett volna a mutatvány, ezért mezítláb teljesítettem a feladatot és a véremben lévő alkotóelemek és e kellemes élmény együtteseként megszületett a gondolat: Teljesen mezítláb, cipő nélkül fogom lefutni a Maratont...

Olvasd el: Maraton mezítláb...

Fussunk egy hétig a Szaharában


Régi jó barátunk Simon Saunders és Harry Haron is egy kellemes Guiness-es este után döntöttek úgy, hogy nem ám az unalmas európai maratonokat hanem a világ egyik legkeményebbjét a Marathon des Sables-t hódítják meg. Hogy kijózanodva nehogy meggondolják magukat, gyorsan be is neveztek. 

Olvasd el: Marathon des sables...

Aki iszik, Tough Guy lehet


Törött csontok, ficamok és egyéb sérülések tucatjai tanúskodnak arról, hogy nem véletlenül írod alá a „Death Warrant”-ot, vagyis a halálos ítéleted a nevezésnél. A szervezők amúgy telis-tele vannak kedvességgel, és a pályán több táblán is emlékeztetnek arra: Te neveztél, Te vállaltad, Te akartad, Te írtad alá! 

A sikeres felkészüléshez – több szakértő szerint – elengedhetetlen a rövid időn belüli nagy mennyiségű alkohol fogyasztása. Tegyük fel egy féléves felkészülés során sűrűn teszed ezt, akkor nem fog fenyegetni az a veszély, hogy agysejtjeid megléte akadályozzon a megvalósításban, vagyis elmondhatod: a felkészülésed sikerült!

Olvasd el: Kiből lesz a Tough Guy?

A fenti beszámolók alapján egyértelműen bizonyított, hogy aki iszik - nem is keveset- az bizony maratont fog futni!

Szóval kedves olvasók vigyázzatok az italozós estékkell! Ha nem akarsz futni ne is igyál! :)


Veled is megesett?


Persze az elméletünket szeretnénk biztosabb alapokra helyezni, ezért kérünk téged, hogy amennyiben hasonló tapasztalataid, történetei lennének oszd meg velünk!

Az alkohol hatása Forrás: Mozgásvilág.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés