Megjelent a Garmin Venu 2 család Hír

Megjelent a Garmin Venu 2 család Hír

Garmin.hu - Támogatott tartalom
2021/04/27
Új funkciókkal és kétféle méretben.
A Garmin Ltd. 2021. április 22-én bemutatta a Venu® 2 és Venu® 2S okosórákat, melyek hozzásegítenek egy jobb és egészségesebb élethez. Az új fitnesz életkor és az alvási pontszám az egész napos méréshez tartozik, amely így pontosabb betekintést tesz lehetővé a felhasználó általános állapotába. Erre további lehetőséget kínál a több mint 25 elérhető sportág, amik életre kelnek a kiváló láthatóságú AMOLED kijelzőn.
 A Venu® 2 család központi gondolata, hogy ha egészségesen élsz, akkor jobban élsz.

– mondta el Dan Bartel, a Garmin globális értékesítési vezetője. A Venu® 2 sorozat erre épül: izgalmas új funkciókkal segít megérteni a test folyamatait, valamint fitnesz- és wellness eszközeivel segíti az egészéges mindennapokat. 

Megjelent a Garmin Venu 2 család-4
Stílus és funkcionalitás, egészség és fitnesz mindez a Garmin rendszerében
Megjelent a Garmin Venu 2 család-4
Forrás: Garmin

A Garmin Venu® 2 család újdonságai

- Két méret, valamint több különféle szín és stílus

- Alvás pontszám és elemzések a Firstbeat AnaliticsTM segítségével 

- Fitnesz életkor becslés a valódi életkor, az aktivitás, a nyugalmi pulzus és a testzsírszázalék alapján (Garmin IndexTM okosmérleg felhasználók számára)

- Egészségügyi pillanatkép és napló a legfontosabb egészségügyi adatok nyomon követéséhez

- Edzésprofilok nagy intenzitású intervallum-edzésekhez (HIIT), beltéri falmászáshoz, boulderhez és túrázáshoz

- HIIT edzések animációval segített levezetése

- Erősítő edzések továbbfejlesztett kezelése izomzat-térkép megjelenítéssel és bővített gyakorlatlistával

- Hosszú akkumulátor üzemidő és gyors tölthetőség. (Venu 2: akár 11, Venu 2S: akár 10 nap okosóra módban.)

- Egész napos állapotfigyelés 

Egész napos állapotfigyelés

A Venu 2/2S segít alaposabban megismerni testedet, köszönhetőan a 24/7-es állapotfigyelésnek, ami magában foglalja a pulzust (beállítható riasztásokkal), fitnesz-életkort, továbbfejlesztett alvásfigyelést és alvási pontszámot, légzésfigyelést, véroxigénszint-mérést, egész napos stresszmérést, a hidratáltság és a menstruációs ciklus követését. A Body BatteryTM megmutatja tested “töltöttségét”, ami segíti az edzések és pihenők tudatosabb tervezését. Az egészégügyi állapot pillanatkép egy 2 perces méréssel rögzíti a legfontosabb adatokat, amikből statisztika készíthető, ez pedig megosztható az orvossal vagy egészégügyi szolgáltatóval. 

Megjelent a Garmin Venu 2 család-2
Más okosóráktól eltérően a Venu 2/2S Android és Apple okostelefonokkal is használható. 
Megjelent a Garmin Venu 2 család-2
Forrás: Garmin

Továbbfejlesztett alváskövetés és alvási pontszám

Ha eljött a pihenés ideje, a Venu 2/2S nyomon követi a könnyű- ill. mélyalvást és a REM fázist, az alvás közbeni mozgást, pulzust és véroxigénszintet. A Firstbeat Analytics által biztosított alvási pontszám az alvás minősége és mennyisége alapján kerül meghatározásra. Ezek az információk megtekinthetők az órán és a Garmin ConnectTM-en is. A Venu 2/2S strukturált légzőgyakorlatokkal is segíti a lazítást és a pihenést. 

Sport és biztonság 

A Venu 2/2S otthon, edzőteremben, vagy a szabadban is megkönnyíti az edzést és annak követését, segít aktívnak maradni. Új tevékenységi profilok érhetők el a magas intenzitású intervallum (HIIT) edzésekhez – mint pl. az AMRAP, EMOM, Tabata, vagy saját intervallum edzések –, beltéri falmászáshoz, boulderezéshez és mászáshoz. A Venu 2/2S több mint 25 beépített bel- és kültéri GPS-es tevékenységtípust ismer: gyaloglás, futás, kerékpározás, medencés úszás, golf, pilates, jóga. Az új erősítő edzés profilban az edzések súly- és gyakorlat-beállításai a készüléken is elérhetők, grafika mutatja a dolgoztatott izomcsoportokat. 

A biztonsági és követési funkcióknak köszönhetően nyugodtabb edzést biztosítanak az automatikus balesetészleléssel (kültéri gyaloglás, futás vagy kerékpározás alkalmával), de manuálisan is küldhető riasztás a beállított vészhelyzeti kapcsolatnak. A LiveTrack segítségével a barátok és a család követhetik a kültéri aktivitást.

Megjelent a Garmin Venu 2 család-3
A Venu 2/2S személyre szabható alkalmazások, óraszámlapok és egyéb tartalmak letöltésével a Connect IQTM Store-ból. 
Megjelent a Garmin Venu 2 család-3
Forrás: Garmin

Edzés – bármikor 

A Venu 2/2S segít megújítani, korszerűbbé tenni az edzési szokásokat az előre telepített gyakorlatsorokkal, a Garmin Connectről letölthető edzésekkel, vagy akár saját edzésekkel a több mint 1400 gyakorlatot felhasználva. A több mint 75 előre összeállított edzés – kardió, jóga, HIIT és pilates – végrehajtását a Connecten és az órán is animáció mutatja be. Ha 5 km-re vagy hosszabb távú futásra készül, a Venu 2/2S a GarminCoach ingyenesen elérhető edzésterveivel segít. 

Okosfunkciók a mindennapokra 

Élvezze az egész napos kapcsolatot és kényelmet a különféle okos szolgáltatásokkal: beépített zenelejátszó (akár 650 dal tárolása az órán, Spotify®, Amazon Music és Deezer lejátszási listák), GarminPayTM érintésmentes fizetés, AndroidTM vagy iOS telefonról érkező intelligens értesítések (AndroidTM esetén az üzenetekre válaszolhat is), naptár emlékeztetők, bejövő hívások jelzése, és egyebek. 

A Venu 2/2S személyre szabható alkalmazások, óraszámlapok és egyéb tartalmak letöltésével a Connect IQTM Store-ból. 

Más okosóráktól eltérően a Venu 2/2S Android és Apple® okostelefonokkal is használható. 
Megjelent a Garmin Venu 2 család-5
Minden nap lehetőséget ad a fejlődésre, az előző napi teljesítmény meghaladására. 
Megjelent a Garmin Venu 2 család-5
Forrás: Garmin

Egész napos viseletre tervezve

- A Venu 2 modellek két méretben érhetők el (Venu 2: 45mm átmérő 22mm széles szíjjal, Venu 2S: 40mm átmérő 18mm-es szíjjal). 

- Rozsdamentes acél keret és strapabíró, gyors kioldású szilikon szíj 

- Ellenálló Corning® Gorilla® Glass 3 érintőképernyő AMOLED kijelzővel, választható folyamatosan bekapcsolt üzemmóddal 

- Megnövelt akkumulátor élettartam (Venu 2: akár 11 nap okosóraként, akár 8 óra GPS+zenelejátszó módban; Venu 2S: akár 10 nap okosóraként, akár 7 óra GPS+zenelejátszó módban) 

- Az akkumulátor gyors töltésével 10 perc alatt 1 nap okosóra-üzemmód vagy 1 órás GPS-es használat nyerhető 

- Az üzemidő az új akkumulátorkímélő üzemmóddal növelhető. 

A Venu 2/2S ajánlott fogyasztói ára 149.900.-Ft, elérhető a garmin.hu oldalon. 
Megjelent a Garmin Venu 2 család-1
A Venu 2 család központi gondolata, hogy ha egészségesen élsz, akkor jobban élsz.
Megjelent a Garmin Venu 2 család-1
Forrás: Garmin

A Garmin által rengeteg tapasztalattal a háttérben tervezett eszközök forradalmasították a wellness-ipart. A viselhető, egészséget nyomon követő készülékek minden életkorban segítenek egy aktívabb, egészségesebb életet élni. Minden nap lehetőséget ad a fejlődésre, az előző napi teljesítmény meghaladására. 

További információ

Garmin.hu

 / Instagram /