GPS-es kütyü karácsonyra

GPS-es kütyü karácsonyra

Simon Ádám
Simon Ádám
2015/11/23
GPS-es sportkütyük professzionális és élvezetes edzésekhez.
Hirdetés

Nem hinném, hogy sok olyan sportszerető ember él a földön, aki ne használna szívesen GPS-szel felvértezett kütyüt sportolás közben. Az áruk alapján inkább a "többen összedobós" ajándékok közé tartoznak, de az öröm és az ajándék hasznossága tulajdonképpen garantált.

 

GPS-es sportóra az aktív életmódhoz

Garmin Vivoactive

Garmin Vivoactive
Garmin Vivoactive

 

Kül- és beltéri futás és kerékpározás, medencés úszás, gyaloglás és golf profilok. Napi aktivitás- és alvásciklus-figyelés, okosóra funkciók, akár több hét üzemidő egyetlen feltöltéssel.

A VivoActive egy non-plus-ultra extra über sportkütyü, okosóra funkciókkal.

Nagy hangsúlyt kap az óra intelligens tevékenységkövető funkciója (ami egyébként a legtöbb mai Garmin sportórában benne van, de kevésbé hangsúlyos). Ez számolja a megtett lépéseket és az állóképesség alapján újabb napi lépéscélokat állít fel. Vagyis, ha ma 5000 volt az előírt cél, de ezt túlteljesítem, akkor holnapra már az ajánlott lépésszám is magasabb lesz.

Az aktivitásfigyelő hosszú tétlenség (vagyis nagyjából egy óra egy helyben ülés) után jelzi nekünk, hogy mozogni kellene, ha ekkor felállsz és sétálsz kicsit, akkor az ún. mozgáscsík törlődik és már mehetsz is vissza dolgozni. Figyeli az alvási ciklusaidat és persze a napi elégetett kalóriát is megmondja.

A VivoActive a Garmin fejlett GPS vevőjének köszönhetően alkalmas a kerékpározás, túra és futás nyomvonalának rögzítésére, és eltárolja mellé az egyéb jellemző adatokat is, medencés úszás során pedig rögzíti annak jellemzőit.

Az érintőképernyős óra számlapját a netről letölthető rengeteg dizájnos grafikával teheted egyénibbé és Garmin alkalmazásokat is letölthetsz hozzá. Okosóraként képes jelezni a bejövő hívásokat a hívó nevével, előnézheted a szöveges üzeneteket és e-maileket, akár a Facebook jelzéseket is megnézheted rajta ha Android, vagy IOS telefonod a közelben van és előzőleg párosítottad őket (na persze nem úgy...). Kompatibilis a Garmin Connect online edzésnaplóval.

Egy átlagos, sportszerető Mozgásvilág olvasó számára nagyon jó választás.

84.900 Ft-tól

 

Megnézem

  


 

Elegáns GPS-es multisport óra

Garmin Fénix3

Garmin Fénix3
Garmin Fénix3

 

Elegáns GPS-es multisport óra futáshoz, bringázáshoz, úszáshoz, triatlonhoz, síeléshez, túrázáshoz, vagyis minden elképzelhető kül- és beltéri sporttevékenységhez. Okosóra funkciók és sok száz letölthető óraszámlap, alkalmazás, adatmező és widget áll rendelkezésedre, hogy egyedivé, és a neked leginkább megfelelővé varázsold ezt a csuklón hordható edzőtársat.

GPS-es üzemideje akár 50 óra is lehet UltraTrac módban, óraként viszont több hétig is üzemel egyetlen töltéssel. Természetesen kompatibilis a Garmin Connect online edzésnaplóval.

A fénix 3 egy igazi multisport óra, extra tulajdonságainak köszönhetően (pl. a 3 tengelyű iránytű, barométer) kitűnő választás a sport mellett más szabadidős tevékenységekhez is (pl. túrázás, hegymászás, vagy akár vízi sportok, stb.).

A sporton túl, elegáns kinézetnek köszönhetően nyugodtan viselhető egész nap akár egy elegáns öltöny kiegészítőjeként is, de este sem vallasz szégyent vele egy vacsoraasztalnál ülve. 

A fénix 3 a kalandorok, a világjárók és a mindeközben mindenfélét sportolók leghasznosabb csecsebecséje.

149.900 Ft-tól

 

Megnézem

  


 

Víz- és terepálló outdoor GPS

Garmin eTrex Touch 25

Garmin eTrex Touch 25
Garmin eTrex Touch 25

 

Víz- és terepálló outdoor GPS túrázáshoz, geocachinghez, kerékpározáshoz. Színes érintőképernyő, akár 16 óra üzemidő 2db. AA elemmel. Tevékenység-profilok, útvonaltervezés, elektronikus iránytű. A készülék előre telepített, teljes Európát lefedő TopoActive térképet tartalmaz, a csomag része a kerékpáros tartó is.

79.900 Ft

 

Megnézem

  


 

Hirdetés