Garmin sportórák Hír

Garmin sportórák Hír

(x) - Támogatott tartalom
2015/03/10
A Garmin 2015-ös nagyágyúi

Garmin Forerunner 15
Egyszerűen kezelhető GPS-es futóóra pulzusmérő funkcióval és lépésszámlálón alapuló napi aktivitás-figyeléssel. Futás közben nyomon követhető a megtett táv, az eltelt idő, a tempó és a pulzus. Az adatok feltölthetők az ingyenes Garmin Connect honlapra, ahol az edzések elemezhetők.

Garmin Forerunner 15 Forrás: garmin.hu
Garmin Forerunner 15
Kép forrása: garmin.hu

 

Garmin Forerunner 220
GPS-es futóóra testreszabható kijelzővel, fejlett edzés funkciókkal. Rögzíti a futás útvonalát, az időt, megtett utat, tempót, szívritmust és a percenkénti lépésszámot. Képes intervallum-edzések és a Connecten összeállított saját edzések levezénylésére, valamint távolság-, idő- tempó- és pulzusriasztásra. Okostelefonhoz bluetooth-on kapcsolódva lehetőség van valós idejű követésre (livetrack). A futás adatai feltölthetők az ingyenes Garmin Connect oldalra.

Garmin Forerunner 220 Forrás: garmin.hu
Garmin Forerunner 220
Kép forrása: garmin.hu

 

Garmin Forerunner 920XT
Professzionális multisport óra futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, triatlonhoz. Az edzés hatékonyságát fejlett futásdinamikai funkciók, helyreállítási tanácsadó, VO2max- és versenyidő-becslés segítik. A Garmin Connect oldalon összeállított edzések vagy akár több hetes edzéstervek is átvihetők az órára. Okostelefonhoz kapcsolódva a valós idejű követés (livetrack) mellett hívás- és üzenet-értesítések is megjelennek a kijelzőn. UltraTrack módban akár 40 órás üzemidő is elérhető.

Garmin Forerunner 920XT Forrás: garmin.hu
Garmin Forerunner 920XT
Kép forrása: garmin.hu

 

Garmin Forerunner 620
Professzionális futóóra fejlett edzés funkciókkal. A speciális HRM-Run szívritmus pánttal méri a függőleges oszcillációt, talajérintési időt és a percenkénti lépésszámot is. Az adatokból a készülék javasol regenerálódási időt és VO2max értéket is kalkulál. A Garmin Connecten összeállított többlépcsős edzések is pontosan végigfuthatók ezen kívül akár kerékpáros edzések rögzítésére is alkalmas.

Garmin Forerunner 620 Forrás: garmin.hu
Garmin Forerunner 620
Kép forrása: garmin.hu

 

Garmin Fénix 3
Többcélú sportóra a futás, kerékpár, úszás, triatlon mellett kiválóan alkalmas túrázáshoz, hegymászáshoz, teljesítménytúrához, síeléshez is.

Az idő, út, tempó, pulzus és futásdinamikai edzésadatok rögzítése mellett navigációs funkcióval is rendelkezik, akár egy BaseCamp alkalmazásban előre megrajzolt túrán is végig képes vezetni. A beépített barométer és elektronikus iránytű mellett bluetooth-on a telefonnal is kapcsolódik, megjeleníti a bejövő üzeneteket és képes a valós idejű (livetrack) követésre.

Garmin Fénix 3 Forrás: garmin.hu
Garmin Fénix 3
Kép forrása: garmin.hu