Futóbarát túranap a Pilisben Hír

Futanet.hu
2010/10/20
A 3. Intersport Túranap keretében a Pilis egy részét járhatod be túrázva és akár futva, három különböző távon.
Hirdetés

Egyedülálló teljesítménytúrára hív a Budapest Sportiroda-BSI november első szombatján. A túra leghosszabb távja 29,36 kilométer , a középtávon 18,33 kilométert , míg a röviden 10,1 kilométert lehet megtenni. A november 6-i Intersport Túranapon családoddal, vagy barátaiddal együtt barangolhatod be a Pilist, olyan helyeken megfordulva, mint a Teve-szikla , a Kő-hegyi bánya , a Mackó-barlang . Az Ezüst-Kevély oldalából gyönyörű kilátás nyílik Pilisborosjenőre és arra a várra, ahol annak idején az Egri csillagok című film ostromjeleneteit forgatták. A várnál 10:00 és 15:00 között óránként középkori lovagi játékokat is megtekinthetnek a túrák résztvevői.

A Túranap egyik érdekessége, hogy a középtáv futva is megtehető , vagyis akár futótúrázva is be tudod járni a hegység egy részét.

 

Az Intersport Túranap útvonalai végig kijelölt turistautakon haladnak. A célba érkezők kitűzőt és oklevelet kapnak ajándékba. A túra kiindulópontja a Csillaghegyi Általános Iskola (Budapest, III. kerület, Dózsa György u. 42.), ahonnan reggel 8 órától – a leghosszabb távon már 7.30-tól – kelhettek útra.

 

Gyere és túrázz velünk!

Bővebb információ: Klikk ide!
Hirdetés
Hirdetés