A gyors futás kulcsa

(x) - Támogatott tartalom
2016/07/07
Az ASICS legkönnyebb és legpárnázottabb futócipője, hogy urald a sebességet!

Az ASICS bemutatja a DynaFlyte-ot, a valaha létező legkönnyebb és legpárnázottabb cipőjét, melyet azoknak a futóknak ajánl, akik gyorsaságra vágynak. Könnyű súlya és maximális párnázottsága révén a Dynaflyte felszabadítja a futók sebességpotenciálját, hogy bármely távolsággal gyorsan megbirkózzanak. A talp teljes hosszán végignyúló FlyteFoam középtalp által a DynaFlyte az első olyan termék, amely a mindennapok futóinak nyújtja az ASICS legújabban szabadalmaztatott középtalp –technológiáját.

 

Növeli a futók sebességpotenciálját

A DynaFlyte a gyors futás lehetőségét biztosítja ezzel a könnyűsúlyú cipővel, amely emellett egyedülálló csillapítást biztosít. A kisebb cipősúly miatt a futók kevesebb energiaveszteséget és hatékonyabb futást tapasztalnak, miközben jelentős potenciál szabadul fel bármely távolság gyors legyőzésére.

A futócipő-fejlesztés legfőbb kihívása az, hogy megfelelő párnázottság kialakítása mellett a cipő súlya is csökkenjen. Kategóriáját megváltoztató újítással a Dynaflyte ezt a kihívást teljesíti és egyben áttöri a 300gr-os súlyhatárt, így ezzel az ASICS legkönnyebb futócipője.

Súlya 270 gramm

A DynaFlyte új dimenziókat nyújt azoknak a futóknak, akik a könnyű súly mellett kiemelkedő csillapításra vágynak és a gyorsaságukat szeretnék növelni.

 

Don\'t Run, Fly Forrás: ASICS
Don't Run, Fly
Kép forrása: ASICS

 

Fedezd fel a FlyteFoam technológiát

A Dynaflyte lelke a FlyteFoam - az ASICS által kifejlesztett könnyű és aktív technológia a csillapításra. Ez a technológia 2015. novemberében debütált a MetaRun cipőben. A DynaFlyte-hoz köthető a FlyteFoam első, igazán letisztult formája, mivel a középtalp teljes hosszán végighúzódva könnyű súlyt és egyben magas szintű, hatékony párnázottságot biztosít.

A FlyteFoam egy 3 éves fejlesztés eredménye, amelynek során 300 prototípust teszteltek az ASICS fejlesztőlaboratóriumában (ASICS Institute of Sport Science). A FlyteFoam középtalp megerősített rostokból épül fel, amelyek a párnázottság és a forma megőrzését biztosítják, miközben így a középtalp 55%-kal lett könnyebb mint az iparági átlag és egyben ez az ASICS legkönnyebb középtalpa is. A cipő teljes hosszán végighúzódó FlyteFoam középtalppal a DynaFlyte a legmagasabb fokú párnázottságot biztosítja az ASICS futócipői között.

 

Az ISS ígérete

A Dynaflyte-ot a japán Kobe városában működő ASICS kutatási és fejlesztési központ - az Institute of Sport Science (ISS) tervezte és fejlesztette. Az ISS az ASICS lelke, ahol az elmúlt 30 évben számtalan amatőr és profi sportoló adatát elemezték és gondozzák, annak érdekében, hogy a termékfejlesztés számára megfelelő információ álljon rendelkezésre. Az ISS segítette abban az ASICS-et, hogy a futásról szóló kutatások élvonalába kerüljön. A termékfejlesztéshez kapcsolódó precíz szemléletmód vezetett az átütő technológiai újdonság. a Flytefoam kifejlesztéséhez.

A Dynaflyte futócipő testesíti meg az ISS emberközpontú tudományos szemléletmódját és elkötelezettségét a folyamatos tökéletesítés felé, hogy az eredményekre és sebességre törekvő futóknak bármely futótávon új lehetőségeket nyisson.

A Dynaflyte futócipővel a futók a Flytefoam technológia letisztult változatát tapasztalhatják meg. “Örülünk, hogy bemutathatjuk a Dynaflyte-ot és követhetjük, hogy segíti a Flytefoam a futókat a sebesség kiaknázásában”. – mondta Dr. Tsuyoshi Nishiwaki, az ASICS Institute of Sport Science ügyvezető igazgatója és elnöke.

 

 

2016. júliusától a DynaFlyte futócipő nők és férfiak számára is kapható lesz az ASICS online webshopjaiban és a kiemelt running outletekben. 

Magyarországon a Nyúlcipőbolt, Maratonman, Multinavigátor és Spuri üzletekben lesz kapható július közepétől.