Újdonságok a 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon Hír

BSI;http://www.futanet.hu
2012/03/08
Mozogjunk az egészségünkért!
HirdetésMárcius 25-én lesz a 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap a SYMA Csarnokban, idén újdonságként már három teremben négy helyszínnel. Újra a legismertebb hazai előadókkal lehet együtt mozogni, összesen 28 különböző fitneszórán lehet majd részt venni.

Változatos program. A Nagyszínpadon órát tart Béres Alexandra, Katus Attila, Varró Gyula és a Team Kangoo is. A Mozgástrendek Teremben megismerkedhetnek a résztvevők a legnépszerűbb irányzatokkal, az aerotréningtől a zumbáig. Újdonság a Body & Mind Terem, ahol nem csak a testet, hanem a lelket is edzhetjük, és az IndoorCycling Terem a kerékpározás kedvelőinek. Lesz egy 2500 négyzetméteres Fitnesz Park is, ahol bemutatják a legújabb trendeket, kipróbálhatók az aktuális újdonságok, és számos kiscsoportos órán is részt lehet venni.

Fitnesz mindenkinek. A hangulatról és a másnapi izomlázról a klasszikus aerobiktól kezdve a divatos dance irányzatokon át a gerinctornáig széles választékkal gondoskodnak az előadók. Lesz afrodance, alakformálás, bodyart, gymstick és pilates is.

 

Részletes program, jegyvásárlás: klikk ide!
Hirdetés