Tesco FittAréna az egészségért Hír

BSI;http://www.futanet.hu
2010/11/10
Az év legfittebb napján nem csak mozgással lehet az egészségért tenni.
Hirdetés
November 28-án a Tesco FittArénán a neves hazai előadók vezette fitness és aerobic órák mellett az egészségmegőrzést célzó programok is várják az érdeklődőket. A Papp László Budapest Sportarénában egészségügyi felméréseken vehetnek részt azok, akiket érdekel saját testük fittségi állapota. A résztvevők egészséges ételeket, italokat, kozmetikumokat ismerhetnek meg és próbálhatnak ki. Az egészségesebb életmód eléréséhez szaktanácsadók segítségét lehet igénybe venni, akár táplálkozásról, akár mozgásról vagy sporteszközök használatáról legyen szó.
  „ A Tesco társadalmi felelősség vállalásának fontos eleme, hogy segítjük vásárlóinkat az egészségesebb életmód elérésében ” - mondta Iglódi Csató Judit, a Tesco kommunikációs igazgatója. „ Ezért támogatunk és szervezünk olyan eseményeket, ahol mozgásra hívjuk az embereket és egészségi tanácsadást biztosítunk az érdeklődők számára. Fontos, hogy a mozgás és az egészségtudatos magatartás a mindennapok részévé váljon, ebben is segítséget nyújtunk vevőinknek célirányos termékeinkkel. A fittlabdától kezdve, a tornaszőnyegen és súlyzókon keresztül a szobakerékpárig számos eszközt kínálunk vásárlóinknak .”
 
Budapest mellett Debrecen és Veszprém is várja a mozgás szerelmeseit: november 13-án Debrecenben, december 4-én pedig Veszprémben lehet együtt sportolni a n épszerű előadókkal!
 
A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden belépőjegy után 200 forintot átutal a Hátrányok Dacára Alapítvány javára.
A rendezők a programváltoztatás jogát fenntartják!
Bővebb infók: Klikk ide!
Hirdetés