Egy hónap múlva 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap! Hír

Futanet.hu
2011/03/01
Aerobikkal a tavaszi fáradtság ellen!
Hirdetés
Március 27-én lesz a tavasz első nagy aerobik eseménye – újra válogatott aerobik és fitnesz előadókkal lehet együtt mozogni az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon . A SYMA Csarnokban nem csak aerobik, de pilates, súlykontroll, afrodance és gerinctréning órák is lesznek a BSI eseményén.
Minden izmot felébresztő program. A nagyszínpadnál Gáspár Kata Aerobik Mix -szel melegít be, majd Horváth Gréta erősít a Pilates -szel. Varró Gyula táncos koreográfiával mozgat meg mindenkit Aerobic Performance óráján. Utána Béres Alexandra minden izmot megdolgoztat Súlykontroll gyakorlataival. Kiss Gábor Afrodance óráján afrikai táncmozdulatok és dobok garantálják a jó hangulatot. Kis Mónika Testegyensúly , preventív gerinctréning gyakorlatai a testi és lelki ellazulás mellett igazi kihívást jelentenek. A nap végén a Chili Salsa csapata igazi táncos bulit varázsol a Salsa Free Style órával. 
 

 
Kipróbálható újdonságok. Az aerobikórák mellett az egészséges életmóddal is jobban megismerkedhetnek a látogatók az Életmód Expo kiállítóinál, valamint a legújabb fitneszeszközöket is kipróbálhatják a Fitnesz Parkban . A program a szünetekben sem áll le – két óra között fellépők szórakoztatják a közönséget bemutatóikkal, új eszközöket, koncepciókat és stílusokat bemutatva.
Bővebb információk az eseményről: 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon
Hirdetés