Menü

2011.07.07.     Hozzászólás 0

Nosza Fitt

A mozgás, táplálkozás és tudatosság fontosságát népszerűsítő program az irodai és ülő foglalkozást végzőknek nyújtott segítséget

2011.06.30-án került megrendezésre a NOSZA Fitt program zárórendezvénye, melyet a NOSZA Egyesület és a Fitline Events közösen valósított meg 20 budapesti illetve pest megyei cég dolgozóinak a részére.

A mozgás, táplálkozás és tudatosság fontosságát népszerűsítő program az irodai és ülő foglalkozást végzőknek nyújtott segítséget a kiegyensúlyozottabb élet megteremtésében egy táplálkozással kapcsolatos (Metabolic Typing) és a pozitív gondolkodást hangsúlyozó agykontroll előadással, valamint egy 8 alkalomból álló bodyART kurzussal.
A zárórendezvényen Füzessy Balázs a mozgásprogram vezetője elmondta, hogy sikeresnek bizonyult a program és sejtésük beigazolódótt, sajnos van mit tenni ezen dolgozók egészségének érdekében.

A zárórendezvényen a projektben részt nem vevő vendégeknek is volt alkalmuk bepillantást nyerni a programba Domján László rövid memóriajátékával illetve Füzessy Balázs bodyART óráján testközelből is kipróbálhatták a mozgásforma jótékony hatását.


Pályázati információk
Megnevezés:
NOSZA Fitt program- A Mozgás, az egészséges, egyénre szabott Táplálkozás és Tudatosság fontosságának népszerűsítésére az irodai-, ülő foglalkozást végzők körében.

Kedvezményezett:
Napos Oldal Szabadidősport Egyesület
2141 Csömör, Héja utca 1.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 9 833 450 Ft.