Miss Pole Dance Hungary 2012 Hír

Dollhouse.hu
2012/09/10
Az idei, 5. versenynek szeptember 22-én, este 18:00 órától az EXIT Cirkuszszínház ad otthont.
Hirdetés

Szeptember 8-án a Miss Pole Dance Hungary 2012 szervezője, a Dollhouse megtartotta a verseny felkészítő napját a budai Hunguest Hotel Griffben, ahol a versenyzők különböző workshop órákon vettek részt.

  

Délelőtt a versenyzők a rúdtánc technikájukat finomíthatták a 2011-es MPDH (Miss Pole Dance Hungary) verseny győztesének közreműködésével, Pálmaffy Barbarával, aki idén a világbajnokságon képviseli Magyarországot.

  

Délután a gyakorlati órákon kívül elméleti oktatás is volt a programban, hiszen ezen a professzionális versenyen nemcsak a rudas trükkök és a koreográfia számít, hanem az előadóművészet is. Így a lányok azt is megtanulhatták, hogy saját magukat és előadásukat is profi módon prezentálják a közönségnek.

  

A MISS POLE DANCE HUNGARY verseny, az egyetlen hivatalos magyar rúdtánc és rúd-fitnesz országos bajnokság először 2008-ban került megrendezésre Magyarország legnagyobb rúdtánc és rúd-fitnesz stúdiója, a DOLLHOUSE és Pirner Alma , a magyar liszensz tulajdonos szervezésében.

  

Az idei, 5. versenynek szeptember 22-én , este 18:00 órától az EXIT Cirkuszszínház ad otthont. Az eseményt a hazánkban egyedülálló Burlesque Cirkusz koronázza meg, ahol Pirner Alma és csapata lép fel.

 


Hirdetés