I. Mozdulj rá! LEGek tornája Czanik Balázzsal Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/01/02
A legjobb hazai aerobik órák, - többek között Czanik Balázs Capoeira Aerobikja -, fergeteges hangulat, Mikulás és ajándékok, sztárok, no és persze a végén a LEGek győzteseinek mosolya; röviden ez jellemezte a szombati I. „Mozdulj rá! LEGek tornáját a Testnevelési Egyetemen.
Hirdetés

A Balázsfitness által szervezett egész napos mega fitnesz-bulin déleőtt 10 órától délután 6-ig 11-féle aerobik órából válogathattak, valamint 5 különböző bemutatóban gyönyörködhettek a résztvevők. Az edzéseket a hazai aerobik edzők színe-java tartotta. Többek között belekóstolhattak a mozogni vágyók a Hardcore Aerobikba, a Fitness Combatbe, a Kangoo Jumps-ba. Az egész napos program alatt több mint félezren próbálták ki Magyarország legnépszerűbb fitnesztrendjeit. A nap konferansziéja Kisó volt, a VIVA+ népszerű műsorvezetője.

 

A szervezők LEGek versenyt hirdettek a tornázók között. Aki végigtornázza az egész napot (a 11 aerobik órát) anélkül, hogy megállna, kiállna, vagy már csak ímmel-ámmal csinálná a gyakorlatokat, az a nap végén értékes nyereményekben részesülhet. Többek között Capoeira Aerobik ruhát, Czanik DVD-t, Shape előfizetést, L’oreal és Mogyi termékeket valamint egyéb nyalánkságokat vihet haza a hátiszákjában. A különdíjas, pedig részt vehet Czanik Balázs újabb DVD-jén szereplőként, mint a LEG...

 

A sztárok sem hiányozhattak a sporteseményről Debreceni Zita Czanik Krisztián Fitness Combat óráját nyomta végig a színpadon, Sári Évi pedig a Kangoo Jumps team-hez csatlakozott. Zita kipróbálta a Kangoo-t is először életében és amint levegőhöz jutott, csak ennyit mondott: „oltári klassz volt, minden hiperaktív embernek ajánlom!”

 

Az esemény fénypontja, a jelenlévők egész nap erre vártak: Czanik Balázs Capoeira Aerobikja volt. A teltházas órán igazi brazil hangulat uralkodott, egy brazil kongás ezt csak fokozta. Balázs órája ugyan a legutolsó volt a nap folyamán, de mindenki olyan lelkesedéssel és intenzitással csinálta végig a gyakorlatokat, mintha az első lett volna. A lábemelésekkel teli, comb és popsi formáló edzést nemcsak a hölgyek csinálták végig töretlen lelkesedéssel, de több fiatalembert is fel lehetett fedezni a tömegben, többek között Gábort, akit a Nagyfogyás műsorából ismerhetünk. „Régóta ismerem Balázst. Nagyon szeretem az óráit, mert én egy edzés alatt akár 1000 kalóriát is el tudok égetni Bali gyakorlataival. Nekem ez a leghatásosabb.”

 

A műsorszámok és edzések közötti szünetben az egészségmegőrzés számos alternatíváját kínáló standok között nézelődhettek a jelenlévők.

 

A rendezvényre családokat is vártak a szervezők, a legkisebbek a játszóházban múlathatták az időt képzett óvónénik felügyelete alatt és a Mikulás is ellátogatott a sporteseményre. Nemcsak a gyerekeknek jutott ajándék a puttonyából, hanem minden résztvevőnek is. A nap végén kihirdették a LEGek verseny győzteseit. A különdíjas egy ikertestvérpár lett, Pázmándi Ágnes és Nóra. Akik már hozzászoktak a kedd esti közös tornához Czanik Balázzsal, ne csüggedjenek, mert a karácsonyi szünet után – január 27-től - ismét lesz „Mozdulj rá!” ingyenes tornasorozat Balázzsal a Testnevelési Egyetemen, keddenként este fél 7-től. Április 4-én, szombaton, pedig ugyanebből az okból találkozunk ugyanitt!

 

A gyerekek kisangyalok, még akkor is, ha nehéz körülmények közt élnek…

Czanik Balázs fitnesz szakember adományokat gyűjtött a rászoruló gyerekeknek.

Minden kisgyerek megérdemli, hogy szebb és boldogabb legyen a karácsonya. Czanik Balázs nagyon gyerekcentrikus, így elhatározta, hogy amennyire tud, segít a rászoruló kicsiken. „Mozdulj rá!” ingyenes keddi tornasorozatán valamint a „Mozdulj rá!” LEGek tornáján adományokat gyűjtött az SOS Gyermekfalu Alapítvány és a Kedves Ház kis lakóinak. A felajánlásokat magánszemélyek és cégek is tették, valamint Balázs és munkatársai maguk is hozzájárultak némi ajándékkal az összegyűjtött csomaghoz.

 

„Rengeteg adomány jött össze, körülbelül félmillió forintnyi értékben. Ezt nagyrészt a Mogyi Kft. 8 nagydobozos Mogyi-termékei (földimogyoró, mandula, kesudió, fokhagymás roll, aszalt gyümölcsök) tették ki, valamint a magánszemélyek által hozott óriási csomagok. Az ajándékok közt megtalálhatóak mese DVD-k, csokik, játékok. Voltak, akik egész délelőtt csomagoltak és csak később értek ki a rendezvényre, hogy elhozhassák adományukat.” – nyilatkozta Kuli Orsi, a Balázsfitness sajtósa. „Nagyon szeretem a gyerekeket. Azt gondolom, hogy a családi fészket semmi nem helyettesíti, de ha egy kicsinek ez nem adatik meg, mindenkinek kutyakötelessége segíteni, ahogy tud, szebbé varázsolni ezeknek a gyerekeknek a karácsonyát.” – mondta Czanik Balázs fitneszguru.

 

A szervezők az adományokat már eljuttatták az SOS Gyermekfalu Alapítványnak és a Kedves Háznak. Legyen boldogabb és szebb karácsonyuk!
Hirdetés