Hogyan legyen "strandpopsi"-m? Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2007/04/06
A közelgő strandszezon miatt mind többször nézhetünk kritikus szemmel a tükörképünkre. A hölgyek számára különösen a hátsó fertály kritikus. Cikkünkben számukra ajánlunk formáló tippeket.
Hirdetés

Heti két alkalommal 20-20 ismétléssel végezzétek el az alábbi gyakorlatokat és az egyes alkalmak között legalább kétnapi pihenőt kell hagyni. Így kevésbé lesz monoton a felkészülés.

Kihagyhatatlan a bemelegítés. Erre legjobb módszer 5-10 perc gyalosglás, vagy kerékpározás. Ha megjelennek az első izzadságcseppek, akkor körülbelül elég is lesz, következhet a nyújtás. A gyakorlatok után levezetésként további 5 perc gyaloglás javasolt.

Szökdelés-guggolás  Állj vállszélességű terpeszbe, lebejed előre nézzen. Egyenes háttartás mellett domborítsd ki mellkasod, sarkad maradjon a padlón és lassan ereszd le az üleped. Hajlítsd be a térded, mintha csak székre akarnál ülni. Amennyire csak bírsz, kuporodj le, aztán hopp, ugorj minél magasabbra!

Korcsolyázás Guggolj le addig, amíg combod kis híján párhuzamos nem lesz a padlóval. Tartsd ezt a helyzetet, ha szükséges, támaszkodj a falhoz.
Hirdetés