Gyalogherceg türkiz cipőben Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/08/06
Az Ördögkatlanba Princit, a siklósi slammert várják szervezők.
Hirdetés
Szombaton a Villányban és a környező településeken idén harmadik alkalommal megszervezésre kerülő Ördögkatlan Fesztiválon jelenik meg az országos „Séta van!” kampány . Gyalog, kényelmes sétával, délután egy igazi Herceg érkezik a helyszínre, aki reneszánsz emberhez méltóan költészettel, zenével és törökkori emlékek oltalmazásával is foglalkozik a sétálás mellett
A „Séta van!” kampány ötödik, egyben utolsó nyári állomásán kiderül, meghaladja-e az ezerötszázat a mozgásszervi szűrővizsgálaton résztvevők száma, s hogy eléri-e az ezret azoké, akik a sétálásra, gyaloglásra tanító kampány keretében elsajátíthatják az ősi, civilizáció-előtti, egészséges járás művészetét.
 
Győr, Pécs, Szombathely, Balaton már sétál Győrben egy indiai filozófus, Pécsen az egész város, Szombathelyen a Tér-Film-Zene Fesztivál, Balatonbogláron az eddigi legidősebb, kilencvenkét éves sétáló csatlakozott a kampányhoz. Az Ördögkatlanba Princit, a siklósi slammert várják szervezők. Princi több módon is kifejezte a sétakampány iránti elkötelezettségét: július elején két lábszárára a Sétálók Klubja feliratot tetováltatta, majd elkészült Sétavers című költeménye, amely hamarosan beépül a Singas Project zenekarral közösen kialakított repertoárjába, s így valószínűleg az A38 hajón és más klubokban is hallgatható lesz.
Princi egy vadonatúj, türkiz színű cipőben érkezik a „Séta van!” kampány helyszínére, természetesen gyalog, így szombat délután bárki megkérdezheti tőle, mint vélekedik a költő, a zenész, a siklósi dzsámi őre, a budapesti klubok slammere a sétálásról,  valamint arról, hogy sétálunk, tehát vagyunk.
Hirdetés