Menü

2007.03.23.     Hozzászólás 0

Friss Fitnesz hírek - Gold's Gym történelem

Gold’s Gym a legismertebb márkanév a fitnesziparban, története egészen 1965-ig nyúlik vissza, amikor a kaliforniai Venice Beachen megnyílt az első fitnesz terem az azóta már legendássá vált néven.

A Gold’s Gym nemcsak országos, hanem nemzetközi hírnevét azzal szerezte meg, amikor az ott edző Arnold Schwarzenegger többszörös Mister Universe címet szerzett és maga a Venice Beach-i létesítmény is „szerepet kapott” a testépítőbajnok „Pumping Iron” című oktatófilmjében. Schwarzeneggernek hála, a Gold’s Gym név kultikus hírnévre tett szert, mint a „Testépítés Mekkája”.

Gyakorlatilag korát megelőzve indult el a világhír felé a Gold’s Gym, amely mára a világ legnagyobb fitnesz hálózatává vált. Szerte a világon a franchise rendszerben üzemelő Gold’s Gym 34 országban 650 sportlétesítményt üzemeltet.

A mai Gold’s Gym-ek tagjai között már nem csak az amatőr és profi sportolókat, holllywoodi sztárokat találunk, hanem több, mint kétmillió lelkes és egészséges tagot világszerte, akiknek egy közös célja van: életminőségük javítása.