Friss Fitnesz hírek - Gold's Gym történelem Hír

Gold’s Gym
2007/03/23
Gold’s Gym a legismertebb márkanév a fitnesz iparban, története egészen 1965-ig nyúlik vissza, amikor a kaliforniai Venice Beach en megnyílt az első fitnesz terem az azóta már legendássá vált néven.
Hirdetés

A Gold’s Gym nemcsak országos, hanem nemzetközi hírnevét azzal szerezte meg, amikor az ott edző Arnold Schwarzenegger többszörös Mister Universe cím et szerzett és maga a Venice Beach -i létesítmény is „szerepet kapott” a testépítőbajnok „ Pumping Iron ” című oktatófilmjében. Schwarzenegger nek hála, a Gold’s Gym név kultikus hírnévre tett szert, mint a „ Testépítés Mekkája ”.

Gyakorlatilag korát megelőzve indult el a világhír felé a Gold’s Gym , amely mára a világ legnagyobb fitnesz hálózatává vált . Szerte a világon a franchise rendszerben üzemelő Gold’s Gym 34 országban 650 sportlétesítményt üzemeltet.

A mai Gold’s Gym- ek tagjai között már nem csak az amatőr és profi sportolókat, holllywoodi sztárokat találunk, hanem több , mint kétmillió lelkes és egészséges tagot világszerte, akiknek egy közös célja van: életminőségük javítása.
Hirdetés