Finnrelax-Fitparádé a debreceni Főnixben Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2006/09/22
Debrecen város kiemelt támogatásával 2006. október 7-8-án kerül megrendezésre a debreceni Főnix Csarnokban a Finnrelax-Fitparádé; az idei évben már 17+1 különböző sporteseménnyel. Az évente megrendezésre kerülő, idén 2 napos rangos sportesemény 2006. október 7-én 10 órától 19 óráig, október 8-án 10 órától 18 óráig tárt kapukkal várja az aktív pihenésre vágyó kicsiket és nagyokat a debreceni Főnix Csarnokban.
Hirdetés
Erről tart sajtótájékoztatót Budapesten szeptember 18-án a Corinthia Grand Hotel Royal, Bock Bistro-ban
- Kósa Lajos Debrecen város polgármestere
- Dr. Deutsch-Für Tamás a Fitparádé® fővédnöke
- S.Buranits Ildikó a Fitparádé jogtulajdonosa, a profi liga elnöke
- Risto Junttila és Lang Mario a Finnrelax Szauna és Szabadidő Kft. cégtulajdonosai, mint névadók.
Az Európában egyedülálló FINNRELAX WELLNESS - FITPARÁDÉ® 2006 fő programjai:
Szombat 10.00-19.00h: FITEXPO, Push & Pull, Fekvenyomás, Kölyök programok: Fitness, Aerobik, Show- és Jazz-Tánc, 17.00-19.30h: Timea Majorova Fit & Beauty Model World, 20.00-23.00h Gladiátor Kupa – VB címmérkőzések - MMA, Thai Box, KEMPO, 23.00h-tól: VIP Party a sztárokkal az Aquaticum Thermal Hotel-Afrika termében.
Fitparádé BÓNUSZ Program: Szombat 20.00h - vasárnap 08.00h: Éjjeli heves jeges a debreceni Jégcsarnokban, avagy korcsolyázunk kifulladásig.
Vasárnap 10.00-18.00h: FITEXPO, Louie Koncz Emlékkupa: Fitness Ritmus (6-8, 8-10, 10-12, 12-14, 14-16), Junior Fitness (női), Forma (női, abszolút kategória), Fitness (női), Bodybuilding: Junior, Masters -50/+50, Open -80kg/ +80kg, Abszolút kategória; Pump & Run, Erősember show, Szkander verseny, Minisztár tehetségkutató verseny
A Fitparádé® arcai:
- Tímea Majorova, az évtized profi fitness versenyzője
- Dennis James, Profi Bodybuilder
- Mustafa Mohammad, Profi Bodybuilder
- Christian Boeving színész, fitness-modell
- Germanus, szkander világbajnok 11 alkalommal
- Karacs Attila
A versenyek mindkét napos kísérő rendezvénye a FITEXPO, egy sztárparádéra épülő sport-, egészséges életmód-, fitness-, wellness-, SPA kiállítás, divatbemutatóval, fitness-, hastánc- és salsa bemutatókkal és kvízjátékokkal színesítve.
Kiállítóink között megtalálhatók a fitness-, wellness ipar minőségi szolgáltatói, disztribútorai, média szereplői, szállodái, melyek folyamatos promóciós tevékenységgel, kóstolókkal, ajándékokkal vonzzák a látogatókat.
Az expon bemutatók (sportruházat, sporteszköz), fitness tanácsadás, edzésterv-készítés, egészségügyi tanácsadás, testzsír mérés, vérnyomásmérés, remittenda osztás, gyermek programok, divat- és táncbemutató, valamint nem utolsó sorban táplálkozástudományi előadások zajlanak majd. Bemutatjuk a legújabb formációkat, tippeket, titkokat. Több színpadon és helyszínen, párhuzamosan zajlik a program 10 órától 18 óráig. A Fitparádé ideje alatt 25.000 látogatóra számítunk.
Rendezvényünket az egészséges életmódra nevelés alapgondolatára építjük, prevenciós célzattal.
Idén ismét szélesebb körben vonjuk be a családokat programjainkba, gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek, időseknek egyaránt igényes szórakozást biztosítunk.
Hölgyprogramok:
A hölgyeket speciális, nekik szóló programokkal, szépségápolással kapcsolatos tanácsadással, smink- és fodrászbemutatóval, alakmegőrző termékek bemutatásával, diétás ételek és italok kóstolójával várjuk.
Férfi programok:
Az érdeklődőket Harley-Davidson bemutatóval kápráztatjuk el. Bemutatkoznak az Erősportok, meghívtuk a Powerlifting, a Fekvenyomás és a Szkander sportágak Világ- és Európa Bajnokait, hogy a debreceni közönség előtt népszerűsítsék sportágaikat. Sztárvendég: Germanus.
Gyerek programok:
„Gyermekeink, mint a jövő záloga”: Célunk az egészséges életmódra való tudatos nevelés és pozitív példa bemutatása a rendezvényeink által:
A gyerekeket a több mint 500 fős mezőnyt felsorakoztató Show-tánc versennyel, Kölyök Fitness fordulókkal, a debreceni Flex HD aerobik bajnokainak bemutatójával, Ritmus Bajnoksággal, Minisztár tehetségkutató versennyel, karaokeeval, játékvárral és játszóházzal szórakoztatjuk és számtalan apró ajándékkal, termékmintával kényeztetjük. 15.000 ingyenjegyet juttatunk el a régió általános iskoláiba az önkormányzatok segítségével.
Senior prevenciós programok:
A FITEXPO befogadja az egész várost megmozgató ingyenes Egészségnapot. A Nemzeti Cukorbeteg Alapítvány, a Fényvilág Alapítvány ingyenes, országos vércukor-mérő állomásának kiemelt helyszíneként vércukorszint méréssel, illetve a témához kapcsolódó életmód tanácsadással jelenik meg rendezvényünkön.
Családi programok:
Csatlakoztunk a Magyar Vörös Kereszt véradó programjához és ismét helyet biztosítunk az önkéntes véradáshoz. A család minden tagja talál programot kínálatunkban. 14 év alatti gyerekeknek és nyugdíjasoknak ingyenes, a család többi tagjának kevesebb, mint egy mozijegy ára, 700 Ft a napijegy.
„Pump & Run”:
Az elmúlt év közönségsikere után idén is lesz „Pump and Run”, amelyen kommandósok, rendőrök, katonák, fegyőrök, huszárok, tűzoltók, sportolók, szépségek, politikusok, élsportolók és akár a Fitparádé támogatói és látogatói is összemérhetik tudásukat csapatban és egyéni versenyzőként, futással és fekvenyomással kombinált versenyszámunkban, kardiogépeken a közönség előtt.
Új versenyszám a Push & Pull: fekvenyomással és felhúzással kombinált verseny, valamint a Szkander Bajnokság: amatőröknek, profiknak, Germanus részvételével.
Erősember Show: Darázs Ádám nagyszabású erősember bemutatója. Kamion-húzás a Főnix Csarnok parkolójában és ismert versenyzők vidám bemutatója akár a közönség bevonásával.
Kiemelt Programok:
- Tímea Majorova Fit & Beauty MOdel World: Debrecenből, a Fitparádéról indul világhódító útjára. A legszebb lányok 1500-1000-500 USD pénzdíjat, rengeteg ajándékot és amerikai magazinok fotózását nyerik. Az első 12 helyezett kap díjat.
-  Gladiátor Kupa: Thai-boksz, Kempo, MMA harcosok VB címmérkőzése szombaton a Modell verseny után, kizárólag felnőtteknek.
-  Először jeges program a Fitparádén: A debreceni Jégcsarnok is csatlakozott a Fitparádéhoz. Szombaton 20h-tól másnap reggel 8h-ig „ÉJJELI HEVES JEGES”, azaz ki bírja tovább korcsolyával a jégen, zenés, táncos verseny értékes nyereményekért.
- Louie Koncz Emlékkupa: A magyar profi testépítő liga társelnökének emlékére elindított emlékverseny-sorozat első eseménye, hagyományteremtő szándékkal. Sport és szabadidős junior, felnőtt, masters testépítő, fitness és forma rangadók világsztárok fellépésével. Egy héttel a Mr. Olympia után tart bemutatót csúcsformában: Dennis James és Mustafa Mohamed.
[tn_11_kozep.jpg]A színpadon könnyűzenei fellépők, tánc- és sportprodukciók szórakoztatják a közönséget.
HASZNOS INFORMÁCIÓK
JEGYÁRAK
Napijegyek: 700,-Ft (szombat 10.00-19.00h, vasárnap 10.00-18.00h)
Gladiátor Kupa jegy: 3.000,-Ft, mely a Fitparádé mindkét napján ingyenes belépőként szolgál.
VIP jegy: Infovonal: 266-3508
A gyerekeknek (14 éves kor alatt) és nyugdíjasok számára ingyenes!
 
INFORMÁCIÓ
SBI Promotion Kft.
Cím: 1052 Budapest, Váci u. 10. II/2.
Tel/fax: 06-1/266-3508
E-mail: info@fitparade.hu
Web: www.fitparade.hu
Forrás: www.sportfm.hu
Hirdetés