Fergeteges tavaszi aerobik - 3. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon Hír

futanet.hu
2009/03/31
Csaknem négy hónapos téli szünet után ismét előkerültek a hölgyek aerobik-felszerelései, méghozzá március 29-én, a tavasz legnagyobb aerobik eseményén, a 3. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon.
Hirdetés

Csaknem négy hónapos téli szünet után ismét előkerültek a hölgyek aerobik-felszerelései, méghozzá március 29-én, a tavasz legnagyobb aerobik eseményén, a 3. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap on. Az év második legnépesebb aerobik eseményén 1300-an mozogtak együtt a SYMA Sport- és Rendezvénycsarnok ban.

 

Az aerobikosok hét különféle óratípust próbálhattak ki a legjobb hazai prezenterek vezetésével, a legkitartóbbakat IronLady éremmel jutalmazták a szervezők. Minden olyan aerobikos, aki a 3. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap hét órájából legalább ötöt teljesített, egyedi IronLady érmet kapott jutalmul – a hölgyek így büszkén viselhették nyakukban a napi remek sportteljesítményük bizonyítékát. A 3. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap remekül sikerült, a főként hölgyekből álló 1300 fős tömeg mozgással indította 2009 tavaszát, és remek formában várja a nyarat.

 

A BSI következő nagy budapesti eseményén a futásé és a gyaloglásé lesz majd a főszerep: április 19-én a 24. T-Home Vivicittá Városvédő Futás következik, míg a vidékieket április 4-én Szegeden, április 5-én pedig Kaposváron várja a T-Home Vivicittá Városvédő Futás .
Hirdetés