Body Revolution Circuit Training Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2007/10/17
A cross training - más néven köredzés - , egy komplex, több különböző mozgásformát magába foglaló óratípus. A Body Revolution Circuit Training órán három, mindenki számára kivitelezhető edzésformát választottunk.
Hirdetés

Fitness Bike –ot a lábak erősítése és a kardio edzés érdekében, Hot Iron –t a felsőtest formálásáért és Abs & Back -et a törzs tartóizmainak karbantartásáért és a formás hasért. Az  órán 10 percenként váltjuk a fent leírt mozgás típusokat, így mindössze 30 perc alatt elvégezhetsz egy komplett edzést . Sőt, a 10 perces váltások miatt 10 percenként csatlakozhatsz az órához, olyan, mintha 10 percenként kezdődne egy óra.

A Body Revolution Cross Training előnyei :

- AZ ÓRÁN BÁRMELYIK KLUBTAGUNK RÉSZT VEHET!!! - A heti 2 óra önmagában is felér egy hatékony edzéssel! - Az erősítő és kardió edzések remek kiegészítése! - Egy jó csapatban edzhetsz, megismerve a Body Revolution III többi résztvevőjét ! - Edzői felügyelet mellett sportolhatsz, így biztosítva a maximális hatékonyságot! - Férfiak is részt vehetnek az órán, hiszen nem aerobic óráról van szó, hanem egy edzésprogramról! - A gyakorlatok nagyon egyszerűek ugyanakkor hatékonyak!

Az órák időpontja minden hétfőn és csütörtökön 18:30 - tól 19:30 - ig tart.

Szeretettel várunk!  
Hirdetés