1 hétvége 1 belépő 100 klub Hír

fitnesz.hu
2007/09/19
Kóstolj bele a fitneszklubok világába! Próbáld ki és teszteld a budapesti klubokat egy egész hétvégén keresztül 2007. szeptember 22-23-án! A fitneszklubok hétvégéjén egy 500 Ft-os karszalag megvásárlásával korlátlanul látogathatsz több mint 100 budapesti klubot és veheted igénybe szolgáltatásaikat.
Hirdetés

A fitneszklubok hétvégéje a fitneszvilág legnagyobb eseménye, melyen több tízezer sportolni vágyó vesz részt. Az egyedülálló eseményen egy hétvége folyamán a résztvevők korlátlanul látogathatják a budapesti klubokat egy jelképes árú általános belépő megvásárlásával.

Az egyszer 500 forintért megvásárolt karszalaggal a szeptember 22-23-i hétvégén mintegy 100 budapesti fitneszklub és wellness központ szolgáltatásait lehet ingyenesen igénybe venni . A belépő mellé egy ajándékcsomag is jár, amely többek között tartalmaz egy nyereménylapot is, mellyel egy szerencsés sportrajongó 5 évre érvényes fitnesztermi bérletet nyerhet az általa kiválasztott klubba. A nyeremény értéke akár 1 000 000 Ft is lehet, mellyel 5 évre biztosíthatja fittségét a nyertes.

A fitneszklubok széles körű szolgáltatásokat nyújtanak ezen a hétvégén az esemény résztvevőinek. Az alapszolgáltatások mindenhol ingyenesen igénybe vehetők, így tehát szabadon lehet használni a fitnesztermek (kondicionáló termek) gépeit, részt lehet venni az aerobik órákon, valamint számos helyen igénybe vehetőek a szaunák és a wellness szolgáltatások is.

A fitneszklubok hétvégéje célja , hogy még több emberrel ismertessük meg a sportklubok világát, és lehetőség nyíljon kedvező feltételekkel a fitneszklubok és wellness központok szolgáltatásainak kipróbálására. Bízunk benne, hogy ez a nagyszabású esemény jelentősen hozzájárul az egészséges életmód népszerűsítéséhez Magyarországon, és sokakat ösztönöz arra, hogy a rendszeres testmozgást válasszák. A fitneszklubok hétvégéje céljai között jelentős szerepet kap a budapesti lakosság egészségi állapotfejlesztésének ösztönzése. Ehhez a fontos célhoz csatlakozott a rendezvény támogatásával az Egészségügyi Minisztérium , valamint a Főpolgármesteri Hivatal is.

 

Programjavaslat a hétvégére: 1. Menj el szeptember 22-23-án a fitneszklubok hétvégéjében részt vevő bármely fitneszklubba vagy wellness-központba. A klubok listáját megtalálod a oldalon. 2. A recepción jelezd, hogy a fitneszklubok hétvégéjére jöttél. 3. Vásárold meg a karszalagot 500 Ft-ért. 4. A megvásárolt karszalaggal együtt kapsz egy ajándékcsomagot is. 5. Látogass el ezen a hétvégén több klubba is, ahová a megvásárolt karszalaggal ingyen beengednek. 6. Eddz a legkülönfélébb eszközökkel, vegyél részt kiváló aerobikórákon, pihenj, sportolj, és élvezd a fitneszklubok hétvégéjét! Kellemes hétvégét kívánunk!

+Töltsd ki az ajándékcsomagban található nyereménylapot, és küldd vissza a szervezők részére, hogy megnyerhess 5 évre egy fitneszbérletet az általad kiválasztott klubba. Ne felejtsd el visszaküldeni, hiszen a nyeremény értéke akár 1 000 000 Ft is lehet! Játssz a fitneszklubok hétvégéjén, és biztosítsd 5 évre a fittségedet!
Hirdetés