Menü

2009.04.19.     Hozzászólás 4

Vivicitta

Idén kihagytam a Vivicitta futás élményét az életembő‘l, de nem ...

Idén kihagytam a Vivicitta futás élményét az életembő‘l, de nem mulasztottam el megnézni az Uniqa Újbuda TC kíválóságait. Ott volt a kisbartos, aki tegnap egy 132km-es tekeréssel melegített, és a Varga"nyanya"Reni, aki meg egy 90-essel.  Egyik sem garantálja a nagy idő‘t...

Sebaj, nem is ez volt a fő‘ verseny, de ő‘k szerettek volna elindulni, én meg belementem, hogy a szombati hosszú helyet ma fussanak egy "laza" 12km-t.

De ki ne hagyjuk az igazi nagyágyúinkat!

Jelen volt "running coach" Sumi, "bloggyílkos" Pányó, "Junior bajnok voltam 93'-ban" Horváth Pistu, "3hónapja nem dohányzom" Takács Viktor, "újra habkönnyű" Benedek Gábor, "Ironman" Zacsi és neje, "fittness guru" Góg Anikó.  Mentek mindannyian, mint a gép! Felügyeltem a stílusukat, ami még sokszor mindig szebb, mint egy-két junior süvölvényé...  A tempó mondjuk némileg lassult az elmúlt évek söradagai és felhalmozott úszógumik hatására, dehát ennyi pozitívum mellett elfér egy pici negatívum is...

A nap hő‘se ezúttal a Reni mama volt, aki 10-nél egyéni csúcsot döntött...

Gratulálunk ehhez, meg a nő‘i hatodik helyhez is.

Szponzorok

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Zacsi 2009.04.21.   12:23

  Zacsi

  Csabi, ezzel a kerékpáros korzózással igazi gyémántokra leltél a mezőnyben. Én Atesszal találkoztam a rajt előtt a hídon, de a rajtvonalnál is régi motorosokba szaladtam (Kremmer, Beda, Kassai) Karcsira tapadtam is, és a 4 percesnél hangyányival jobb ezrekkel megalkudtam. Ez a rakparti rohangálás kifejezetten domoralizáló, előhozza a Canada Dry életérzést tejsavval töltött vascsizmákkal..

  válasz erre...

 • Reni 2009.04.20.   19:47

  Reni

  Hát Csabi köszönöm ezeket a dicsérő szavakat, nagyon jólestek. Egészen a lábujjaimig elpirultam... :-) Most újabb motivációt kaptam az iszonyatosan kemény edzések elvégzéséhez! :-) De azért ha legközelebb tudom, hogy a teljes távot legurulod mellettem és folyamatosan beszélsz hozzám (természetesen a fontos tanácsaidra gondolok, mint pl. "menj közelebb, ne maradj le, nyomjad még, ezt a tempót kell tartani"), akkor nem is viszek ipodot...garantáltan nem fogok unatkozni :-)

  válasz erre...

 • Suma 2009.04.20.   12:22

  Suma

  Én a 6.5-ös távot abszolváltam, szem előtt tartva a közelgő versenyidényt.(Betartom a fokozatosság elvét!)Próbáltam megtépni az iramot, de 4:20-as ezernél nem tudtam jobban felpörögni. A vége már kifejezetten fájt, dehát Benő komával kötött fogadásom miatt hasonló ,de inkább keményebb megmérettetéseken is jelen leszek.

  válasz erre...

 • Pányó 2009.04.20.   10:33

  Pányó

  Sajnos hiányzott a pontos időmérés. Mivel Takival beragadtam az elején és nem tudtam mennyire van a spicc, így maradtam a szigorúan 4:57-es városnézős tempónál. Ráadásul 8km-nél kicsúszott a kezemből a vasmacska ezáltal a finishem nagyon fájdalmasra sikerült. Továbbá kijött a kétoldali edzéshiányom. A lényeg viszont sikerült, a tavaszi purgatórium megtörtént.

  válasz erre...