Váltó EB Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2009/07/04
Hirdetés

Gyors leszek most, mert úgy néz ki Hollandiában az internet még a felső‘ tízezer szórakozása, legalább is az árából erre következtetek. Vagy lehet, hogy csak nekünk drága? :)

No mindegy.

Szóval a váltó EB után még inkább fáj, hogy a VB-n nem volt csapatunk. De errő‘l már írtam...

A Kovács Zsófi szépen tapadt az elején aztán úgy tűnt, hogy egy hármas meg is szökik (orosz-spanyol-magyar) de hogy ez nem így lett, arról tettek azok a csapatok, melyek két sorral is versenyeztek (...) Az orosz megvárta az oroszt, a holland meg együtt ment a hollanddal. Ennek az lett a vége, hogy sem Rendes Csabinál, aki szintén az élmező‘nyben szaladt, sem Tóth Zsófinál nem tudott elszökni egy társaság sem. Az nekünk viszont sikerült, méghozzá egy elég kellemes csapattal. A Holland Dideren és az ukrán srác elő‘ször megcirógatták a talpam úszáson, majd 5km bringa alatt odapakolták magukat rendesen (az ukrán kevésbé...) 30mp elő‘nyt sikerült is összehozni, de ekkor felért az orosz B az orosz A-ra, és a Parienko-Brukhankov páros szépen fel is húzta ránk a sort. A depóban jóformán heten együtt váltottunk, és következett a véres két kili. Az elején egyszerűen nem volt gyorsabb fokozatom, így elmentek 20m-re az ukránok és az oroszok, a harmadik helyet kellett védenem, éreztem. A fordulóban már túl voltam 15 holtponton, tehán igen nehéz lett volna bármi újat mutatnom, de ekkor jött az orosz B csapatos Brukhankov és vele egy kicsit tudtam húzatni magam. Nagyon kellett, mert az otthoni pályán mozgó hollandok nagyon jöttek. Nem szépítem, ha van még 100méter, akkor nincs dobogó, így viszont van.

Ez pedig túlzások nélkül nagy eredmény, fő‘leg akkor, ha októberben felveszik a számot az Olimpiára! Akkor elmondhatjuk (a MOB meg mindenki felé...) hogy olimpiai számban van egy világverseny bronzunk. Nem mindegy. :)

Hirdetés