Menü

2008.12.13.     Hozzászólás 25

Triatlonbál

Van egy kellemes emlékem a triatlon bálok történetébő‘l. Meg nem ...

Van egy kellemes emlékem a triatlon bálok történetébő‘l.

Meg nem mondom pontosan melyik évben volt, de arra emlékszem, hogy a körcsarnokban rendezték akkoriban, és kitalálták, hogy a fiatalok készüljenek valami műsorral. Mi, akkori ifi és junior válogatott tagok összeálltunk tehát és hat párost alkotva palotással készültünk!

Volt elő‘tte több hétig gyakorlás, és úgy emlékszem, hogy még vissza is tapsolták a produkciót.

Á‰n Kropkónét, alias Golubics Andit forgattam a végén, Polonyi "Ica" Balázs Rózsa Dórival bírkózott, míg Góg Atesz talán a Harangi Petrával. De ott volt Pányó ugyanúgy mint Molnár Erika. Már a próbák is óriásiak voltak, de a műsorszámot azóta is rendszeresen játszák az "Á–nök kérték"-ben! :)

Volt utána még jónéhány Juliska éttermes bál, ami szintén jól sikerült. Volt néhány elő‘adás is, de úgy általában az ellaposodás sajnos folyamatos volt. A csúcségés talán az volt, amikor a Groovehouse-t kábé 30an néztük a Stadion Hotelben... Talán még a duett probálkozásom sem segített azon az estén... :)

Szerintem újra meg kellene adni a módját a báloknak! Ha nem megy, (márpedig nem megy....) akkor fel kell kérni egy profi rendezvényszervező‘t, hogy megtalálja a megfelelő‘ helyszínt, és jutányos belépő‘ mellett a vidékieknek is megszervezze a szállás lehető‘séget. Ha egy tatai konferenciára milliókat tudunk költeni, akkor szerintem egy évben egyszer egy normális bálra is költhetnénk keveset. Talán ez is hozzátartozik a profizmushoz... Megfelelő‘ körülmények között díjazni legjobbjainkat, és együtt ünnepelni a szponzorokkal.

Igen, meglehet, hogy a szponzorok miatt lenne a legfontosabb egy ilyen reprezentatív esemény. ők szeretik az ilyet, és biztos hogy nyugodtabb szívvel adnák a forintjaikat egy olyan sportra, amely veszi magát annyira komolyan, hogy méltóképpen megszervez egy évvégi ünnepséget.

Az idei évben, mint tudjuk egy hajón lesz a bál, ahova csak kiváltságosokat hívnak meg. Na, és ebbő‘l nem kérek! Picit kétszínűnek érezném magam, ha az elmúlt hetek történései (műhelytámogatás leosztása, elnökség fura döntései) után együtt mosolyognék a kamerába az Elnökség tagjaival, miközben körbegratuláljuk egymást...

Szponzorok

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • AdamH 2009.01.08.   14:47

  AdamH

  Dóri ! Küldj egy mailcímet léci a huntriathlete@gmail.com címre. Üdv Ádám

  válasz erre...

 • Rozsa Dori 2009.01.07.   22:30

  Rozsa Dori

  Szia Igen, mar 4 eve Pragaban, elotte 1 ev Brusszel, 1 ev Parizs, 2 ev Litvania... es egyenlore nem megyunk haza, de lelkesen olvasom (ha van idom a 3 gyerek mellett) a lelkesedest :) Igen Hawaii megint tervbe van veve, talan 2 ev mulva (persze total amator szinten) Nem lenne semmi, hogy a gyerekeim a celba varnanak :)))de a kijutas a legnehezebb. Ha van kedve valakinek futni marcius 28an a pragai felmaratont akkor gyertek el!!! Dori

  válasz erre...

 • AdamH 2009.01.07.   08:29

  AdamH

  Szia Dóri ! Régen hallotunk rólad, külföldön laktok ? Fontolgattad régebben egy újabb Hawaii IM teljesítését. Üdv Horváth Ádám (én már lejárok a klubba :))

  válasz erre...

 • Rozsa Dori 2009.01.06.   21:54

  Rozsa Dori

  Hat arra a TRiatlonbalra en is emlekszem, jo 10 eve volt a Triatlonos ujsag cimoldalan is volt rolunk egy kep. Ha otthon laknank en is csatlakozhatnek a klubba?? Jo a blog CSabi BUEK

  válasz erre...

 • Rozsa Dori 2009.01.06.   21:53

  Rozsa Dori

  Hat arra a TRiatlonbalra en is emlekszem, a Triatlonos ujsag cimoldalan is volt. Mikor volt 13 eve? Jo a blog CSabi BUEK

  válasz erre...

 • AdamH 2008.12.30.   17:02

  AdamH

  Bizony Csabikám igyekezni kell, mert ahogy az IM-es mezőny fejlődik, lassan már legendás gyorsaságod is kevés lesz, hogy az élmezőnnyel tarts legalább a futás elejéig:) Mosoly=:+)

  válasz erre...

 • Csomor Erika 2008.12.30.   11:50

  Csomor Erika

  En mar nem is tudom meddig vagyok meg Magyar foldon, sokan kerdezik is mi a fenet csinalok en most itten?! Gondoltam hazajovok a triatlonbalra.... Most kell nagyon engem megnezni mert jovore nem sokat fogom Batta levegojet szivni. Az uj mesti minden letezo Ironmanre be akar nevezni es nem akar hazaengedni mondvan hogy itthon egyedul lelassulok (ellustulok). Kb. jan 15-ig meg at lehet adni a polomat, akar sokszemkozt is. Ja es szeretettel varjuk a Kutya kollegat mindenfele hosszutavu viadalra, aztan nehogy egy csunya fekete nyul ralepjen a sarkara...(honnan szerzitek ti a "mosolyokat"?!) Addig is BUEK!

  válasz erre...

 • AdamH 2008.12.30.   08:34

  AdamH

  Mivel teljesen véletlenül (utólag) megismertem a meghívás és cskapitányi karszalag rövid történetét hiteles forrásból, ezért ezúton is elnézést kérek a két versenyzőtől azért, hogy ezt náluk pillanatnyi elmezavarnak tudtam be akkor, és csodálkoztam is rendesen, valahogy nem állt össze a kép. Most már tudom, hogy semmi baj sincs velük. Sebaj Era majd az Elnök úr örökli Podlovicstól a zászlót, persze a nagyot a kisteknősös az a Tiéd. :) Üdv és BUÉK mindenkinek. Á.

  válasz erre...

 • kuttor.csaba 2008.12.29.   20:40

  kuttor.csaba

  Helloooo Nyuszó! :) A Black Rubbit official T-shirt itt figyel a szekrényemben! :D Valóban remek alkalom lett volna az átadásra a triatlon bál, de nem ilyen körülmények között... Hol tudnám átadni? Meddig vagy magyarföldön? Ünnepélyesen négyszemközt átadom, nyomunk benne egy fényképet, és várjuk a milliós megrendeléseket! :D Meglásd beindul a biznic :)

  válasz erre...

 • Csomor Erika 2008.12.29.   18:36

  Csomor Erika

  Hat ize, en ott voltam am. Nem szegyen az. Es jol is szorakoztam! A gesztenyes suti mesebe illo volt. Atvettem a dijaimat, ezuton is koszonom a triatlonmagazin.hu olvasoinak szavazatat. Szerintem erdekes, hogy 2 hosszutavos magasan a legtobb szavazatot kapta. Be kell latni, hogy a hosszutavnak van a legnepesebb tomegbazisa, vagy a leglelkesebb. Azonkivul kaptam meg fel milla jutalmat es mintegy veletlenul meghivtam Szekeres elnok urat jovore drukkolni Hawaiira! Ezen en is meglepodtem, de mivel nem en szponzoralom az utat, nekem megfelel. Majd egyutt vonulunk a nemzeti zaszlo alatt az Alii Drive-on testorokkel fedezve. Tiszta Pearl Harbor, vagy inkabb Kailua Bay... Ezuton barkit szivesen meghivok drukkolni, amennyiben semmi kozom nem lesz az illeto utjahoz. Volt valami a muhelytamogatasokrol is Drommer Gyula eloadasaban, de felet sem ertettem, bocs. Nem, nem alltam at a "sotet oldalra", teljesen szabaduszo es fuggetlen egyeniseg vagyok es mar miota varok a fekete nyulas polomra. Hiaba, csak az igeretek.... Udv, Era

  válasz erre...

 • kutya 2008.12.16.   16:00

  kutya

  Csak annyit kérnék azoktól, akik ott voltak a "bál"-on, hogy osszák meg élményeiket! :) Hallottam pár dolgot, de szerintem érdekesebb lenne elsőkézből. :D

  válasz erre...

 • AdamH 2008.12.16.   08:26

  AdamH

  Egyszerű magyar nevet mindenkinek ! Majd megszokod, amúgy is könnyebb leírni mint a tiédet, gondolom a meghívó készítője is így volt vele, a rövidebb utat választotta. Ha IM-en véletlenül együtt indultok Szume barátommal (netán a miskolci Szűcs István újságíróval, akinek sztem az alteregoja lettél) majd eldöntitek ki lesz SZI I. II. III. vagy junior, senior, master. :) Figyelmességből (is) jeles:)

  válasz erre...

 • Suma 2008.12.15.   21:24

  Suma

  Köszi Ádám! Egyébként már Magyarosítottam a nevemet!Én: Szűcs István névre kaptam meghívót a Triatlon hajóra. ښgyhogy örülhetünk, hogy Szövetségünk nemcsak a sportág jövőjére, de az apróságokra is odafigyel! Hát hajrá,és a hajó egyre csak süllyed!

  válasz erre...

 • Péé 2008.12.15.   20:41

  Péé

  mindenki monnnnnyon le! Pányó 4 prezident!

  válasz erre...

 • Pányó 2008.12.15.   11:52

  Pányó

  MTSZ Bál a Fortuna hajón! Az MTSZ levélben várja a tapsokat, vagy CD-re írva, melyet lejátszanak az arra érdemeseknek és maguknak. Az MTSZ hivatalosan is kirekeszt minden büszke triatlonista szülőből egyet! Ez nagyon kemény!!!!

  válasz erre...

 • AdamH 2008.12.15.   11:52

  AdamH

  Kedves Klári ! Sajnos már az Erkel Szinház sem létezik, eladták (azt már nem árulom el, hogy kinek) gondolom pláza lesz belőle, abból sosem elég. Körül van támogatva, lassan összeomlik, pedig alig 10 éve még Nick Cave adott benne 2 zseniális koncertet Blixa Bargelddel akinek mond valamit az Einstürzende Neubauten neve. ښgyhogy oda már akkor sem mehetnénk ha akarnánk. A S(I)YMA csarnokba meg csak akkor ha átkeresztelnék minimum SUMA-ra. :)

  válasz erre...

 • Pap Klári 2008.12.15.   11:30

  Pap Klári

  Tavaly szülőkén ott voltam a hajón. Nagyon kevesen voltunk (mert szülő is csak szigorúan egy mehetett!), így az év sportolói megtapsolták egymást. Szerintem egy ilyen díjkiosztó ünnepségnek igenis nyilvánosnak kéne lennie. Hogy minél többen ott legyenek és a legjobbaknak tapsoljanak És díjazni kellene a ranglista 3 legjobbját is. Mert szerintem nem kis dolog az országban valamiből az első 3 legjobbjában lenni. És utána ismerkedjenek, beszélgessenek, szórakozzanak. Mert erre nagyon kevés a lehetőség. Szerintem egyszerűbben és költségkímélően is meg lehet ezt szervezni. Nem kell kibérelni az Erkel Színházat, vagy a SIMA csarnokot. Azt hiszem senki sem a öltönyös, flitteres bált reklamálja. Egyszerűen a közös ünneplést, az együttlétet és a szórakozást. Mindenesetre ma nem mehetek el megnézni a fiamat, de majd felidézem a tavalyit és elmesélem a férjemnek aki még akkor sem lehetett ott.

  válasz erre...

 • AdamH 2008.12.15.   11:27

  AdamH

  szegyény=szegény (ez már a napalm hatása)

  válasz erre...

 • AdamH 2008.12.15.   11:27

  AdamH

  Akkor szegyény, megboldogult Simon (FTC) Tibi örülhetett nektek ott a söröshordós Vietnamban. :)

  válasz erre...

 • Pányó 2008.12.15.   10:36

  Pányó

  Nem Saigon felé vetett a sors akkor.

  válasz erre...

 • Atesz 2008.12.15.   09:49

  Atesz

  És utána továbbmentünk, akarom mondani áttántorogtunk a Bahnhofba, nem? :)

  válasz erre...

 • Pányó 2008.12.15.   09:11

  Pányó

  A körcsarnokos Palotásra én is jól emlékszem. Az Arany Ászok volt az MTSZ szonzora, mi meg az uccsó pillanatban megzsaroltuk SorryGo-t, hogy nem lépünk fel csak 4 rekesz sör ellenében. Megkaptuk! Tánc után, meg egy kb.50 fős öltözőparty-val folytattuk, alsógatyában és palotáscsizmában. Már könnyezek is......(megtörlöm a szemem...nem tudom folytatni...)

  válasz erre...

 • 2008.12.14.   22:26

  Zé

  Brother! A duett oriási volt a Judyval és után talán 12-en hallgattuk Roy és Ádámot! :( Viszont néhány elnökségi tag is jol érezte magát,még egy szék is összetőrt :) Na az tényleg égés volt!

  válasz erre...

 • mt 2008.12.14.   18:01

  mt

  "Dr. Szekeres Imre Miniszter Elnök úr is jelen lesz" Sosem tartozott a szövetség erényei közé a helyesírás meg a szabatos fogalmazás (egy időben az elnökségi határozatok minden mondatában háromszor szerepelt az "elfogadásra került" formula), de ez a "Miniszter Elnök" minden értelemben veri az eddigieket :D

  válasz erre...

 • AdamH 2008.12.14.   08:46

  AdamH

  Méltányolom a döntésedet ! "A Magyar Triatlon Szövetség Év sportolói rendezvényét december 15-én tartja Budapesten, a Fortuna Hajón. A díjátadáson Dr. Szekeres Imre Miniszter Elnök úr is jelen lesz. A gálán az egyesületi pontverseny helyezettjei és az év legjei mellett, közönségdíjasokat is jutalmazni fogunk." ...és a hajó megy......................................................................... Miniszter Elnök (Miniszterelnök??) lehet, hogy a Szövetségben már tudnak valamit, amit mi még nem ?

  válasz erre...