Triatlonbál Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2008/12/13
Hirdetés

Van egy kellemes emlékem a triatlon bálok történetébő‘l.

Meg nem mondom pontosan melyik évben volt, de arra emlékszem, hogy a körcsarnokban rendezték akkoriban, és kitalálták, hogy a fiatalok készüljenek valami műsorral. Mi, akkori ifi és junior válogatott tagok összeálltunk tehát és hat párost alkotva palotással készültünk!

Volt elő‘tte több hétig gyakorlás, és úgy emlékszem, hogy még vissza is tapsolták a produkciót.

Á‰n Kropkónét, alias Golubics Andit forgattam a végén, Polonyi "Ica" Balázs Rózsa Dórival bírkózott, míg Góg Atesz talán a Harangi Petrával. De ott volt Pányó ugyanúgy mint Molnár Erika. Már a próbák is óriásiak voltak, de a műsorszámot azóta is rendszeresen játszák az "Á–nök kérték"-ben! :)

Volt utána még jónéhány Juliska éttermes bál, ami szintén jól sikerült. Volt néhány elő‘adás is, de úgy általában az ellaposodás sajnos folyamatos volt. A csúcségés talán az volt, amikor a Groovehouse-t kábé 30an néztük a Stadion Hotelben... Talán még a duett probálkozásom sem segített azon az estén... :)

Szerintem újra meg kellene adni a módját a báloknak! Ha nem megy, (márpedig nem megy....) akkor fel kell kérni egy profi rendezvényszervező‘t, hogy megtalálja a megfelelő‘ helyszínt, és jutányos belépő‘ mellett a vidékieknek is megszervezze a szállás lehető‘séget. Ha egy tatai konferenciára milliókat tudunk költeni, akkor szerintem egy évben egyszer egy normális bálra is költhetnénk keveset. Talán ez is hozzátartozik a profizmushoz... Megfelelő‘ körülmények között díjazni legjobbjainkat, és együtt ünnepelni a szponzorokkal.

Igen, meglehet, hogy a szponzorok miatt lenne a legfontosabb egy ilyen reprezentatív esemény. ők szeretik az ilyet, és biztos hogy nyugodtabb szívvel adnák a forintjaikat egy olyan sportra, amely veszi magát annyira komolyan, hogy méltóképpen megszervez egy évvégi ünnepséget.

Az idei évben, mint tudjuk egy hajón lesz a bál, ahova csak kiváltságosokat hívnak meg. Na, és ebbő‘l nem kérek! Picit kétszínűnek érezném magam, ha az elmúlt hetek történései (műhelytámogatás leosztása, elnökség fura döntései) után együtt mosolyognék a kamerába az Elnökség tagjaival, miközben körbegratuláljuk egymást...

Hirdetés