Menü

2009.01.29.     Hozzászólás 6

Teszt #2

A mai délután fénypontja idei második felmérő‘nk volt a KSI ...

A mai délután fénypontja idei második felmérő‘nk volt a KSI pályán.

Az újabb három hetes ciklus vége felé már látszódtak a fáradtság jelei, ezért nem számítottam különösebb parádéra, de talán most nem is az idő‘k voltak a legfontosabbak, hanem hogy legyen meg a szokásos, cikluszáró harakiri futás.

A csapat amúgy is olyan mint a Centrum Áruház, ahol ugyebár mindig történik valami. Most a Kenéz például Kecskemétrő‘l esett be a futásra, a vizsgája meglett, de melegítés nem sok fért bele. Ruzsamagdi alias Ruzsás Dávid éppen lábon hord ki egy porclágyulást, míg Borsó koma (Borsányi Dániel) a motivációját keresi... reméljük megtalálja! :)

A többieknek első‘sorban az aktuális tudásukhoz megfelelő‘ egyenletes futás okozza a legnagyobb kihívást. A legnagyobb fejlő‘dő‘k Boros Zsófi (1perc mínusz), és Bartos Tomi (majd 1perc) voltak, de javítottak szépen Varga Reni és Bartos Dávid is. Elő‘bbi is perc körül faragott, míg utóbbi áttörte a 17perces határt, ami a vasárnapi úszócsúcsa után még nagyobb öröm.

Kenéz, Ruzsa, Borsó a fent említett okokból út közben csúnyán kicsúsztak a tervbő‘l, de a Király-Kuttor páros, közönhető‘en Verrasztó Gabi megtisztelő‘ jelenlétének, és szemmel segítésének, 15:45-nél kötött ki. Mi csak 14mp-et fejlő‘dtünk, ezért szégyeljük ám magunkat rendesen :D

Legközelebb jobban igyekszünk ígérem!

Ja,és hagy említsem meg Polonyi Balázs "Ica" , és Máriási Zita "görlfriend" dícséretes cselekedetét, mellyel segítették két leányzónk csúcsdöntését! Elnöki dícséretben részesítem ő‘ket! Ső‘t, Sztahanov érdemrendben!

Szponzorok

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • dilis 2009.02.03.   19:49

  dilis

  Sziasztok!Grat mindenkinek az elért eredményekhez...

  válasz erre...

 • Király Kristóf 2009.02.01.   20:29

  Király Kristóf

  Üdv! köszi a "fényezést" dávid,de nem kellene. tényleg nem rossz,én is örülök neki,de valljuk be h elég sokat is edzünk a futásra!és rohadt sokat kellene még fejlődni, futásban is(!) de akkor az úszóformáról nem is beszélek. A kerót meg még nem tudjuk,majd eldől:) én igyekszem,az tuti:) ja,nyáron nem tom mi lesz,de nagy melegben nem hinném h ennél jobb menne! amúgy neked meg gratula persze:)

  válasz erre...

 • kisbartos 2009.01.30.   21:01

  kisbartos

  hát nem is az hogy ilyen idők. Hanem hogy mikor?? Emberek még csak január van és Ők már 16perc alatt!!! mi lesz itt nyáron, rövidnadrágban és trikóban?? :D :D (15 perc??) Amúgy én lennék aki áttörte a 17 perces álomhatárt és még a vasárnapi felmérőn is egyéni csúcsot döngetett...1:20-as százakkal :P jó lehet nevetni :P :D

  válasz erre...

 • ft 2009.01.30.   19:08

  ft

  akkor jol gondoltam. atya világ...

  válasz erre...

 • Am 2009.01.30.   16:41

  Am

  mindenki 5 km-t futott

  válasz erre...

 • ft 2009.01.30.   15:18

  ft

  ezeket az időket milyen távon nyomtátok?

  válasz erre...