Teszt #2 Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2009/01/29
Hirdetés

A mai délután fénypontja idei második felmérő‘nk volt a KSI pályán.

Az újabb három hetes ciklus vége felé már látszódtak a fáradtság jelei, ezért nem számítottam különösebb parádéra, de talán most nem is az idő‘k voltak a legfontosabbak, hanem hogy legyen meg a szokásos, cikluszáró harakiri futás.

A csapat amúgy is olyan mint a Centrum Áruház, ahol ugyebár mindig történik valami. Most a Kenéz például Kecskemétrő‘l esett be a futásra, a vizsgája meglett, de melegítés nem sok fért bele. Ruzsamagdi alias Ruzsás Dávid éppen lábon hord ki egy porclágyulást, míg Borsó koma (Borsányi Dániel) a motivációját keresi... reméljük megtalálja! :)

A többieknek első‘sorban az aktuális tudásukhoz megfelelő‘ egyenletes futás okozza a legnagyobb kihívást. A legnagyobb fejlő‘dő‘k Boros Zsófi (1perc mínusz), és Bartos Tomi (majd 1perc) voltak, de javítottak szépen Varga Reni és Bartos Dávid is. Elő‘bbi is perc körül faragott, míg utóbbi áttörte a 17perces határt, ami a vasárnapi úszócsúcsa után még nagyobb öröm.

Kenéz, Ruzsa, Borsó a fent említett okokból út közben csúnyán kicsúsztak a tervbő‘l, de a Király-Kuttor páros, közönhető‘en Verrasztó Gabi megtisztelő‘ jelenlétének, és szemmel segítésének, 15:45-nél kötött ki. Mi csak 14mp-et fejlő‘dtünk, ezért szégyeljük ám magunkat rendesen :D

Legközelebb jobban igyekszünk ígérem!

Ja,és hagy említsem meg Polonyi Balázs "Ica" , és Máriási Zita "görlfriend" dícséretes cselekedetét, mellyel segítették két leányzónk csúcsdöntését! Elnöki dícséretben részesítem ő‘ket! Ső‘t, Sztahanov érdemrendben!

Hirdetés