Poznan Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2008/07/29
Hirdetés

Lengyelországnak Olimpiát, de azonnal! Csuda mókás lesz, amikor a több százezer szurkoló összevissza kolbászol az ország cérna vékony útjain, autópálya nélkül, minimum zavarba ejtő‘ kitáblázások között

Kíváncsi leszek mi lesz itt a foci EB-n!

Azért kezdem ezzel, mert a hétvégi teljesítményemre igencsak rányomta a bélyegét az utazás. Az internetes tervező‘knél általában jobb idő‘t szoktam menni, ezért mertem a verseny elő‘tti nap kiutazni. Aztán a tervezett 9 órából 13 lett. Az út második fele 50es () átlaggal telt.

Nem tudom, ki hogy van vele, de én kezdek örülni, hogy az exszovjet térségen belül Magyarországra születtem! Egy ilyen út után máris tudom értékelni az eredményeinket J

Ha engem megviselt, akkor Svéd szétdurrantom a vénád Amcsinak még jobban betett ez a rövid kis üldögélés a kocsiban, mert a versenyen, bár kerékpár végéig példásan teljesített, utána a futáson már minden olyan baja volt, ami normális körülmények között nem szokott. Gyomorgörcs, satöbbi.

Megmondom ő‘szintén, én sem éreztem magam valami topon a rajtom elő‘tt, erre még rátettem azzal, hogy amcsi versenyét végigszurkoltam. Talán nem kellett volna

Ennek ellenére úszáson annyira elememben voltam, hogy végig vezettem, és úgy tűnik nem tartottam fel a mező‘nyt, mert bringán aztán egy ötfő‘s szökésben találtam magam.

Sajnos hamar kiderült, hogy gyakorlatilag három az az öt. Az ukrán Drozd és a belga Bremms nem nagyon tudott hozzátenni. Elő‘ször 45 mp-re elléptünk a francia Dodet és az orosz Malishev segédletével, de utána a hátsó régiók is rendezték soraikat, így elkezdett fogyni az elő‘ny.

Bevártuk ő‘ket, és próbáltam onnantól vaxolni a futásra. Ez egész jól sikerült, mert futás elején maximálisan frissnek éreztem magam, és be is rendezkedtem a 6ik hely környékén egy csapatba. Aztán a második körben egyik kilométerrő‘l a másikra hírtelen elfogyott az erő‘m, és hamar ki is csúsztam a top10bő‘l.

Mivel az első‘ 10 kapott pénzdíjat, és nem éreztem, hogy újítani tudnék, a hétvégi török versenyre való tekintettel ki is álltam.

Igy utólag úgy látom nem voltam rossz állapotban, de egy nappal hamarabb ki kellett volna utazni, nem kellett volna a napon szurkolni, plusz ki kell találnom, miért van az, hogy bringán a vizet nem tudja befogadni a testem. Most már lassan hagyományosan a keró közben kihányom a folyadékot Meglehet, hogy ezért fogy el az erő‘ Na, ezen gondolkodom egy keveset, meg megbeszélem sorstársammal, Amelivel, akinek szintén gyomorproblémái vannak állandó jelleggel. Ha felgöngyölítem az ügyet, akkor vasárnap Egirdirben talán végre megyek egy jót.

Hirdetés