pályabejárás Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2008/08/16
Hirdetés

Hát akkor hivatalosan is megnéztem a pályát!

Az úszással kapcsolatban máris helyesbítenem kell magamat, ugyanis az nem két körös, hanem mindössze egy. Söt, gyakorlatilag egy nagy hurok, melynek első‘ egyenese 560m... Nem sok bunyó várható, aminek annyira nem örülök, de ez van, ezt kell szeretni. Újabb meglepetésként kiderült, hogy a rajtszámom sem 1-es, hanem 51-es! Ez azért lett így, mert végül a De Villiers helyét a Glushenko kapta meg, míg én a szintén visszalépett Gaag helyét kaptam meg, neki meg 51 volt a rendszáma :)

Megvolt a rajthelyválasztás is. Á‰n végül 47iknek választhattam ponton helyet, és szerencsére a fiúk össze-vissza választgattak, volt még hely a bal oldalon, így végül balról a 25ik helyen fogok állni, és balról Bockel barátom, míg jobbról Croes fog határolni. Bockel veszélyesen üt, de a Croest sem irigylem, még nme tudja, hogy mivel én balra veszek levegő‘t, a lehető‘ legrosszabb helyen van a jobb hónaljam alatt... Croes mellett pedig a brazil Colucci lesz, ő‘ket kettejüket hamar le kell úszni, és akkor megnyílik az út a Brownee-Belaubre páros lábvízére! Ez a terv, már csak kivitelezni kéne...:)

A bringapályát Szepivel tekertem végig párszor, és újra nem csalódtam benne! :)   A második kör végén leállt, hogy 70-nel olyan érdekes neki a kanyarvétel! Meg a gumin is azt igértem neki, hogy nem fog csúszni a gép, erre meg érzi, hogy csúszik. Hát kiderült, hogy ő‘ addig végig kieresztett patentszárral kerekezett. Szó szerint lógott a szár...  Gyakorlatilag egykerekezve ki is tudta volna dobni az első‘t... Na, az lett volna gyönyörű!

Mindegy, túlélte, illetve túléltük. Tekertünk négy kört, az emelkedő‘ még mindig mocsok, az idő‘ egyre melegebb, a víz 28 fokos, tehát igazi túlélő‘versenyre lehet számítani. Nekem ma elég rossz napom volt, a futást ki is hagytam inkább, majd holnap reggel max kocogok kicsit. Utána pihenek, és holnap után átmozgatok. Most már tényleg a frissítésen a sor.

Hirdetés