Orfű Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2009/05/10
Hirdetés

Elő‘szóban hadd jegyezzem meg, hogy le a kalappal mindenki elő‘tt, aki a hétvégi duatlon OB.-n rajthoz állt és dupla kalaplengetést azoknak az elvetemülteknek, akik be is értek!

Szerény személyem edzéscélzattal állt oda a rajthoz. Majdnem zéró melegítéssel arra készültem, hogy a Csortos Imivel egy moderátó futás után bringán gallyra vágjuk magunkat. Úgy edzés célzattal J

Ebbő‘l annyi sikerült, hogy az Imivel kaptunk tíz kilométeren az első‘ktő‘l több, mint két percet. Szegénynek közben, köszönhető‘en Olimpikus surranójának, és nem annyira tökéletes futóstílusának, nomeg a 12%-oson való lefelé futásnak, a nagylábujj körme vigyázzba állt. Úgy meg egyrészt igen fájdalmas futni, másrészt a keróscipő‘ nem annyira humánus az ilyen sérülésekhez.

Imi tehát inkább leállt, én meg nyomhattam idő‘futamban a vezető‘ Major-Török-Czencz trió mögött. Amúgy egész jól ment a dolog, csak a végére anyátlanodtam el egy picit, de akkor meg jött a Kiskó Gábor féle csapat és jól hátba vágott. A bringa tehát jól szolgálta a St. Pölteni felkészülést, a futással meg nem voltak komolyabb céljaim. Sajnos, mivel Kis Gyuszival szálltam le a keróról, ezért már csak presztizsbő‘l sem tehettem meg, hogy végig kocogom a második futást. Elindultam tehát kb. egy kilinél, és sikerült is a Major Józsihoz hasonló idő‘t odarittyentenem.

Igy utólag tehát úgy érzem elég izgi lett volna, ha nem várok Csortira

A srácaim közül a Ruzsamagdi is és a Kenéz koma is jól mozgott, elő‘bbi sajnos defekt miatt kiállt, de talán nem nagyképűség, ha azt mondom, ott a helye az U23-as duatlon EB csapatban!

Ugyanebben a csapatban pedig így ott van már a Kenéz mellett egy másik Uniqás is, a most nyolcadik helyen végzett Zelei Ádám! Ergo elfordulhat, hogy három versenyző‘nk is válogatott ebben a kategóriában

A csapatot sikerült megnyerni mind a fiúknál mind a lányoknál, ami szintén kellemes meglepetés. Bár utóbbiaknál csak mi tudtunk három leányzót kiállítani J

A nap hő‘se szerintem a görög idegenlégiósunk, Eriketti, aki tudta, hogy mindenképpen célba kell érnie a csapat miatt, és nagy küzdelmek árán ezt meg is tette nekünk. Á–rök hála érte!

Görög-magyar két jóbarát J    Na jó, ez lengyellel van, de így is jól hangzott.

 

Hirdetés