Önreklám 3 in 1 Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2009/05/07
Hirdetés

Azaz három az egyben letudom a kötelező‘ önreklámot.

Az első‘, hogy végre megoldódtak a tároló problémáink a Sportmaxban, ami első‘sorban a fiatalok miatt volt nagy hátráltató tényező‘. Mégsem vátható el tizenéves sportolóktól, hogy non-stop a városban tekerjenek... Most már végre megoldató, hogy a kicsik kerékpárjaikat a sportmaxban tárolják, így semmi akadálya nincs annak, hogy fejlesszük a klubot a 10-14 éves kategóriában.

Tehát ezúton is biztatok mindenkit, aki rendelkezik egy darab, de akár több darab ilyen korú csemetével, akit szeretne kockás hasú sármos mácsóvá, avagy kellemesen izmos playmate alkatú mosolygós maneken leányzóvá varázsolni, az keressen minket.

Igérem gatyába rázzuk a kis kópékat! :)

A másik, hogy hamarosan megjelenik a nyári táboros felhívásunk, melyet június 15-tő‘l augusztus 7-ikéig minden héten tervezünk. Ső‘t Velencén is lesz két hét július 6-tól. Lehet egy hétre, két hétre, bármennyire jelentkezni! Testvéreknek kedvezmény, hármasikreknek még nagyobb! :)

Ja, és aki részt vesz nálunk nyári táborban, az utána szeptember-október hónapban ingyen látogathatja triatlonos edzéseinket Azaz, ha táborozk 18ezer/hét áron a Kamara-erdő‘ben, és utána úgy dönt, marad triatlonosnak, akkor levonva a két hónap tagdíjat 2000forintért táborozott!

No comment...

Persze a sunyi kis célunk nem más, mint hogy szeptembertő‘l  nálunk táborozott gyerekekbő‘l egy állandó triatlonos csoportot verbuváljunk. Aztán ezekbő‘l kineveljünk egy olimpiai arnyérmest a 2020-as budapesti Olimpiára. :) Vagy hova...

A harmadik önreklám még mindig az unalomig ismételt 1%-os fehívás, melyet a velünk szimpatizálók a következő‘ névre adhatnak:

Uniqa Team Újbuda SE

1119, Budapest, Fehérvári út 63.

adószám: 18775435-1-43

Elő‘re is köszi! :)

Hirdetés