Októberben irány Austin! Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2008/08/07
Hirdetés

A mai napon eldő‘lt, hogy ő‘sszel Jockey Ewingék földjén, Lance Armstrong lakhelyén, azaz a messzi Texasban lesz jelenésem! Gondoltam megkérdem a rendező‘ket, hogy mégis hogyan kell a profi mező‘nybe nevezni, mert sehol sem találtam a weboldalon erre utaló nyomokat, és kellemes meglepetésemre az írták vissza, hogy szeretettel várnak: Töltsem ki a regisztrációs lapot, de a fizetéssel már ne bíbelő‘djek! Ja meg hogy Welcome!

 

A taktikám a következő‘. Mivel ez a verseny már a 2009-es VB-re ad kvótát, sajnos Benő‘cs Zolikának nem tudom majd szétharapni a bokáját Clearwaterben. Arra viszont számítok, hogy egy hónappal a 70.3-as VB elő‘tt a legnagyobb ászok már nem versenyeznek J

Eredetileg két profi helyet ad majd a verseny, tehát a cél a dobogó. Elég merész a terv, de Terence Hill szavaival élve, ha kicsi a tét, a kedvem sötét!

 

Szóval mostantól monotonra veszem a figurát, az agyamat kirakom a cipő‘s-szekrény tetejére, és megpróbálok annyit idő‘t a nyeregben tölteni, hogy a fenekemre is köröm nő‘jön.

Hirdetés