Napsütötte Cote d'Azur Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2011/03/16
Hirdetés

Múlt pénteken megérkezett csapatunk újra szokásos márciusi helyére, a franciaországi Frejusba. A helyet sokadszorra teszteljük, de a mostanihoz hasonló időjárást még nem tapasztaltunk. Először is, ahogy kitettük a lábunkat Magyarországról, ott rögtön 20fok, napsütés lett. Itt meg 4napja tekereg felettünk valami ciklon, az is lehet, hogy ráadásul anti. Eredményeképpen non-stop esik. Lassan már többet úszunk meg futunk, mint eddig bármikor.

A táborban minden eddiginél több amatőr van. A régi arcokon (Kreisz maci - Horváth Ádám, Szergej) kívül régi motorosok is tiszteletüket tették, úgy mint Képes Geri vagy Mihályi Zoli, akire nem is ismertem rá 25kg-os fogyással a háta mögött.

Amúgy meg Kijött velünk hál'Istennek Verrasztó Gabi is, hiszen ma már a klubban van vagy 8 Héraklészos, akikhez további vendégmunkások csatlakoztak (Tarnai, Stefán, Kószó). Gardírozásukhoz, és az úszóedzésekhez (hogy én is tudjak edzeni azért) elengedhetetlen volt egy plusz edző.

Kerékpáros munkáról egyelőre nem beszélhetünk, de holnap délutántól csúnyán odacsapunk, lesz nap, hogy 2x is felülünk. Perzse napsütésben ez már remélhetőleg nem fog nehezére esni senkinek.

Hirdetés